Meddig várható el egy férfitól az, hogy tolerálja párja már felnőtt fiát az otthonában?
Most lett 18 éves, de eddigi életvitelét tekintve az elkövetkezendő 20 év is kb így fog telni neki.
Szobájában rendetlenség, magától nem tanul, és mindenen csak röhög, meg keresztbe tesz az anyjának(is). Igényei hatalmasak, mindenből a legjobb, legújabb, legdrágább.
Most meg felvetődött, hogy főiskolára akarna majd menni, és igen, támogassuk őt ebben.
Nagyon szemét vagyok, ha nekem ehhez már nincs kedvem?
41/F
"Most lett 18 éves"
könyörgöm csak most lett es máris ki akarod tenni az utcára?
Sajat gyermekedel is ezt tenned???
Vagy csak azert mert nem nőt igazan a szívedhez?
En az anyja helyébe teged tenelek ki,ugyanis igy jon le hogy na vegre 18eves lett mostmar tartsa el magát !!
Majd az anyja eldönti hogyan tovabb te ebbe ne szólj bele,mert nen egy 30eves emberrol beszelunk.
18evesen meg nem is igazan felnőtt.
Igen Menjen tovabb tanulni vagy pedig dolgozni. De kitenni a legszemetebb dolog szerintem.
Ha a lakás 100%-ban a tiéd, akkor jogosan mondhatod, hogy vagy ad a rezsibe (és oldja meg, miből), vagy kívül tágasabb. Én biztosan nem tolerálnék egy pökhendi bunkót, akihez ráadásul vér szerint semmi közöm.
Nem vagy szemét.
mint írtam 16 éves kortól simán lehet diákmunkát vállalni !!
ha másra nem is de a saját extra igényeinek a kielégítésére pont megfelel amellett h nevelő hatása is lehet !
Én inkább örülnék, hogy tanulni akar, ezzel nem tudom, mi a gondod.
Egyébként meg nem értem, hogy miért haragszol a gyerekre. A párod nevelte ilyenre. Ha gondod van, akkor beszéld meg a pároddal. Vagy keress más párt, ha tényleg olyan gáz. Nem a gyerek vesz téged hülyére, hanem a nő!
A pénzmegvonást meg nem célszerű, mert élniük kell, a számlákat ki kell fizetnie a páromnak.
És természetesen dolgozik ő is.
Csak ez a probléma, hogyha a gyereke valamit akar, az az első, és azt meg kell venni.
Meg csak a gyorséttermi kajákat hajlandó megenni, rendelt pizzákat, stb.
Ha meg csökkentem a pénzt, akkor meg a számlák be nem fizetésén fog ez meglátszani. :(
Nem magával a gyerekével van a probléma, hanem a kényeztetésén.
Alapesetben nagyon jól megvoltam a gyerekével sokáig, jó "barátok" lettünk, de a párom nagyon ért ahhoz, hogy megutáltassa velem a fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!