Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A terrorcselekmények után ti...

A terrorcselekmények után ti megtiltanátok a 18 éves lányotoknak, hogy elmenjen a barátaival a bécsi adventi vásárba, akkor is, ha már fél éve megígérted neki, hogy kiutazhat?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem tiltanám meg.

Egyetlen dolgot tehetek magánemberként a terror ellen való tiltakozásul, nem vagyok hajlandó rettegni. LEhet, hogy rossz a felfogásom, akkor is így gondolom. Nem fogom másként élni az életem, mert pont ez az egyik cél, a megfélemlítés.

2015. nov. 22. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Úgy bírom, mikor mindig valaki benyögi, hogy 18 éves azt csinál, amit akar, mert felnőtt. Tudok ki a felnőtt? Aki el is tartja magát.
2015. nov. 22. 12:26
 13/20 DuplaKV ***** válasza:
81%
Nem tiltanám meg. Mellesleg én is megyek, és nem parázok ezen.
2015. nov. 22. 13:04
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy tiltanám meg, mi is megyünk a barátaimmal. Mégis mekkora az esélye hogy pont akkor és pont ott lesz valami? Szinte semmi. Ezzel az erővel félhetnénk itthon is, Magyarországon is van már terrorfenyegetettség.

Az én életemre jelenleg a 3-as metró nagyobb veszélyt jelent, napi kétszer fenyegeti az életemet, mert azzal járok melóba. Terror járat ....

2015. nov. 22. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Tiltsd meg neki azt is, hogy kimenjen az utcára, mert mennyi ember hal meg nap mint nap közlekedési balesetben :(

Édes Istenem...

2015. nov. 22. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

szerintem nem biztonságos a bécsi adventi vásár. nem csak amiatt, amit mondasz, hanem mert olyan tömeg van, hogy mozdulni sem lehet. ha bármi történik, ott tuti sok embert fognak agyontaposni. nyilván a vásár sokáig tart, reménykedj,hogy nem azon a napon lesz valami, amikor a gyereked ott lesz.

amúgy elmondhatod neki az aggodalmaidat, megpróbálhatod meggyőzni, de megtiltani nem ajánlatos.

én egyébként nem mennék oda. egyszer voltam, elég volt, borzalmas volt.

2015. nov. 22. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
10%

Elég hülyeség lenne "terrorcselekményre" hivatkozva nem elengedni.

Ennyi erővel ne üljön autóba mert évente 1000-en meghalnak autóbalesetben.

Ne menjen diszkóba mert megkéselik, agyon tapossák, felgyullad és halálra ég.

Ne üljön vonatra mert az is kisiklik.

Ne menjen sehova nyaralni mert elrabolják, kirabolják.

2015. nov. 22. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
mi felnőttek vagyunk, és önszántunkból döntöttünk úgy, hogy nem megyünk. Ez elmond mindent szerintem.
2015. nov. 22. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. 18 éves, oda megy, ahová akar.
2015. nov. 22. 21:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyilván ha a lány már külön élne és eltartaná magát, akkor nem kérne engedélyt. A kérdésből egyértelmű, hogy nem erről van szó, tehát nem értem, miből tippelnek egyesek arra, hogy felnőtt lehet. Egyébként nem kell félni az adventi vásártól, mint már írták, rengeteg mindennek nagyobb az esélye, mint egy terrortámadásnak, mégse félted tőle, csak most ezt kapta fel a média. Mi is megyünk Bécsbe.
2015. nov. 23. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!