A terrorcselekmények után ti megtiltanátok a 18 éves lányotoknak, hogy elmenjen a barátaival a bécsi adventi vásárba, akkor is, ha már fél éve megígérted neki, hogy kiutazhat?
Ennyi erővel bármit meg lehetne tiltani az embereknek, mindenhol most ott lesz a frász.
Még Budapesten is, az ISIS megfenyeget mindenkit, aki érintett a dologban, Viktorunk a kerítésével, meg az ötleteivel is eléggé kivívta ezt a jogot.
Hogy hol mi fog történni, azt senki se tudja előre megmondani....
Nem tiltanám meg,mert ez egy óriási butaság.
Ma már Európa nagy része sajnos nem teljesen biztonságos,de ettől az élet még megy tovább.
Nincs se karantén,se kijárási tilalom tudtommal Európában.
Holnap az ember elmegy a kedvenc pizzériájába,és lehet ott történik a baj.
Előre megmondhatatlan.
Nem szabad félni,pont ez a célja ezeknek a mocskoknak.
Mi ez a baromság? Sokkal több ember hal meg közlekedési balesetben, mint terrortámadásban, miért nem azt tiltod meg, hogy autóba üljön? Vagy átkeljen egy forgalmas úton?
Olyan hülye emberek vannak, hogy azt el sem tudom hinni.
Bár úgy vélem, hogy ezt a kérdést a 18 éved lány írta ki. Ez esetben őszinte részvétem, kedves 18 éves lány.
Ha szeretnél beleszólni az amugy felnőtt lányod életébe, akkor a dohányzást, alkoholt, drogokat ne engedj neki, így talán még el is érsz valamit.
Nem értem az embereket akik nem ülnek repülőre, mert tavaly lezúhant egy, vagy nem mennek sehová, mert a terroristáktól félnek stb. Ilyeneknek ajánlom, hogy kapcsolják ki a tv, rádió, internet és társait, mert túl nagy hatással van..
Nálad még Freddy bácsi is ijesztőbbeket mondott 2 karom élezés között:D
Nem akarom elviccelni,mert komoly dologról van szó,de ennyi erővel fél Nyugat-Európa remete életet kezdhetne élni,ami nem normális,valljuk be.
Ne terjeszd az igét inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!