én a minap tévedtem oda, szószerint. más ügyben voltam bécsben. nem is jutott eszembe,céltalanul kóboroltam. nagyon hangulatos, de ahogy eszembe jutott, mik történnek manapság, elhültem, és iszkoltam onnan elfele.
a sajtóra nem adok egy légyfingot sem, azt mondják, amit szeretnék, hogy gondoljunk.
viszont én még egyszer nem mennék oda. és sok a magányosan álló, gyanús ember a városban, főleg az állomások közelében.
ne hagyd hogy megfélelmitsenek de én 1xer voltam nagyon drága minden! én beérem Budapesten Vörösmarty téren!
Ha annyira szeretnél méshova menni vagy unod a szokott helyeket akkor Magyarországon rengeteg városokba vannak karácsonyi vásárok inkább ezeket járd be.
Szerintem nagyon veszélyes és nem is éri meg.
Egyszer voltam és akkor is nagyon sokat kellett sétálni és még a lábam is elkezdett fájni! Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!