Bécsi adventi vásár? Bővebben lent
Attól függ honnét mész.
A buszos utazás sokkal annyival jobb vagy rugalmasabb, hogy több kisebb helyiségből is indul, és sokszor városnéző program is benne van, nem csak leszállsz a semmi közepén :).
A vonat szerintem gyorsabb, viszont a busz olcsóbb. Nézd meg a volanbusz adventi vásáros ajánlatait, nagyon olcsók is vannak köztük!
Amire figyelni kell egyéni utazásnál: vasárnap nincs nyitva semmi! A vásár van, de semmilyen egyéb bolt nincs, max. újságos, dohánybolt és benzinkút.
Ha még nem voltál, elcsépelt bár, de a schönbrunni kastélyt tényleg érdemes megnézni, nem is kerül sokba :)
ezenkívül sok látványosság van a belvárosban, ami egy sétával elérhető, ez az egyetlen, ami kijjebb van.
Ha már Schönbrunn, akkor a Technisches Museum-ot se hagyd ki (ha érdekelnek a műszaki dolgok) :)
De hogy a kérdésre is válaszoljak: én eddig kétszer voltam (szervezett, buszos kirándulás volt). Ha tudsz, akkor keress egy ilyen szervezett kirándulást.
Kicsit sok az a 9000 euró.....
Én szervezett úton megyek., 6500 Ft a jegy. A kastély +kb. 15euro,+buszos városnézés lesz a program. Vonattal kb. 9-10ezerre jönne ki és még a becsi közlekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!