Egy napra megyek Bécsbe. Tudnátok ötleteket írni, hogy mit nézzek meg az adventi vásáron kívül?
Nagyon köszönöm! :)
Nem baj..majd kiválasztok néhányat. :D
A stemphans Dom és a Schünbrunni Kastély-t feltétlenül.
Én is voltam egy ilyen egynapos "non-stop" bécsi kiránduláson és nagyon jó volt. Gyönyörű lesz!
3. válaszoló vagyok!
A vásárban alsó hangon 2-3 órát el fogtok tölteni. Az... Az leírhatatlanul szép! Ja igen! Egy javaslat! Amikor a Schünbrunni Kastélynál jársz, feltétlenül igyál puncsot. Én is ott ittam, nagyon jólesett, a hidegben meg az esőben! Egyél csipszet, amit ott helyben készítenek el neked, és nagyon finom. Szemed láttára megpucolják a krumplit! Aztán mi volt még?.... Ja igen. Ilyen óriás fánkot vagy mit. Igen azt hiszem óriás fánk volt. Olyat is venned kell! Kb 20 cm volt az átmérője a fánknak!!! És vagy 5 cm magas. És mindez meg volt töltve, akár vaníliával, csokival, lekvárral, mindennel amivel kérted. Mennyei volt! Aztán a vásárban meg feltétlenül egyél wurst-ot! (hosszú zsemlébe tesznek kolbászt vagy virslit, plusz mustár/ketchup)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!