Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az adventi naptárba adnátok...

Az adventi naptárba adnátok meglepetés ötleteket, miket tesztek bele, minek örültek eddig legjobban a gyerekeitek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 10. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:

én vettem apró kis könyveket, olyan mint egy kis füzet. 8 darab mindegyikben egy történet van, karácsonyi. és 4 kiskép amit az ablakra ragaszthat, és 10 újbáb.

amit hallottam és nem rossz, jövöre szerintem az lesz.

hogy mágneslapra ragasztott valaki egy karácsonyi képet, és szétvágta 24 részben. minden nap egy képrész a hütöre. szerintem ez is szuper.

vagy ha már elég nagy egy krácsonyi kirakót úgy szét szedni, hogy minden nap 1 vagy pár részt kap belöle, amik egybe illenek.

2011. nov. 10. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinder tojás, szaloncukor, mini legóember, mandarin, mighty beanz(ez most nagyon menő a fiamnál:), mini gördeszka, télapócsoki, jégcsoki,hűtőmágnes, mini zseblámpa,buborékfújó,mesekártya, gyurma,lufi,rágó,valami klassz matrica, na én most ezeken gondolkozom.
2011. nov. 10. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!! nagyon jó dolgok. a mighty beanz nem tudom mi :), de majd utána keresek.

Mágneslapot hol lehet venni?

2011. nov. 10. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a varázsbab:)

[link]

2011. nov. 10. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
mágnest azt mondták kreatív boltban. ezt egy magyar anyuka ajánlotta. nekem még kicsi ehhez, majd jövöre akkor már 2 elmúlik, szerintem tetszeni fog neki.
2011. nov. 10. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk fából készült vonatos adventi naptárunk van, ennek a fiókjaiba csak adott méretű dolgok férnek, így én minden évben beszabadulok egy kreatív hobbi boltba, kezemben egy kis fiók, és ami belefér, azt megveszem. :)

Persze rakok némelyikbe csokit is, de vettem már pl. gyöngyöket, fából készült betűket (ezeket más-más rekeszbe teszem, és végül ki tudja rakni a nevét belőlük), kis fa csipeszt, babafejnek való hungarocell- vagy fagolyót, szalagot, egész pici virágcserepet, színes madártollat, mini lyukasztót, kavicsokat…

Most látom, hogy létezik foszforeszkáló dekor kavics, ezt pl. tudom, hogy imádná.

Ja, és fiúnak veszem mindezt. Lehet, hogy elsőre nagy beruházásnak tűnik, mivel a legtöbb mütyürt csomagban árulják, de el szoktam tenni a maradékot, és a következő évbem megint lehet belőle használni.

2011. nov. 10. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Kislányomnak idén vettem, pattogós labdát, csatokat, hajgumit, schleich állatkákat, pici pónikat (amik olyan meglepi zacsiban vannak) ugyan ilyen zu-zu hörcsögöt, zsírkrétát, nyomdát, minimaxos szívószálat, pici csokikat, veszek még pár szívószálas üdítőt 1-2 apró mikulást meg gyümölcsöt :)
2011. nov. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!