Már a karácsonyi bécsi utat tervezem, tudna segíteni olyan, aki nem csak 1 napra ment Bécsbe a vásár miatt?
Bár a kérdésem a vásárról szól.
A szervezett utak 1 van 2 naposak szoktak lenni, és mindig hétvégére esnek. Viszont ilyenkor akkora tömeg van a városban, hogy nem lehet igazán élvezni az egészet, a sétálóutcákon nem lehet egy jót sétálni, nézelődni.
Szóval én direkt hétköznapra foglaltam szállást, és arra vagyok kíváncsi, hogy hétköznap este is van-e igazi karácsonyi vásár, kipakolnak-e ugyanúgy az árusok?
Voltunk pár éve egy buszos úton, de a környező országokból milliónyian jöttek ugyanilyen 1-2 napos utakra, szóval biztos vagyok benne, hogy ez a nagyon durva tömeg csak hétvégén van.
+ be akartam menni a Sisi múzeumba, de olyan sor állt előtte, hogy elborzadtam. Szerintem ez is kivitelezhetőbb lenne hétköznap.
Ezekről várok tapasztalatokat.
Én három éve mindig december elején megyek, általában első kedden. Ugyanúgy kipakolnak az árusok, mint hétvégente, viszont el kell szomorítsalak, közel annyian vannak hétköznap is,mint hétvégén.De lehetséges,hogy ez a mi kétszer 60 fős csoportunk miatt tűnik annyinak,de azért külföldiek is voltak. Hétköznap csak délelőtt nincsenek sokan, viszont amint kicsit sötétedik megjön a hangulat,és 'özönlenek'.
A sétáló utcákon ugyan lehet sétálni,nézelődni, ott körülbelül annyian vannak,mint pl.Budapesten,vagy kevesebben. Attól még élnek ott emberek,akik akkor mennek-jönnek munkából stb.
Volt,hogy két éj, három napra mentünk, az viszont P-SZ-V volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!