Ti meg szoktátok ölelni a közeli családtagjaitokat? Ha igen, milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 02:54
11/16 anonim válasza:
én spec nem szeretem ha ölelgetnek
kivéve a párom és a gyerekem
mástól nem tűröm el
12/16 anonim válasza:
Belegondolva nem igazán ölelgettük egymást otthon. Anya néha megölelgetett, de apum és a nővéreim sosem. És ez kb a későbbi kapcsolatunkat is jellemzi. Anyuval közel állunk egymáshoz, de apummal és a nővéreimmel kvázi semmi kapcsolatom nincs.
25N
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Nálunk egyáltalán nem jellemző az ölelgetés, néha apámtól megkérdezem, hogy megölelhetem-e, szóval őt majdnem minden nap megölelem, de rajta kivül senki nem is engedi meg, meg ellöknek maguktól, még ünnepekkor is...ÉS elég szarul tud néha esni, mikor mondjuk karácsonykor odamegyek anyámhoz, hogy megöleljem, erre ellök magától kb :"D
2015. nov. 22. 12:08
14/16 anonim válasza:
Baba korom óta nem ölelgetjük egymást. Köszönésnél 2-2 puszi, aztán ennyi.
15/16 anonim válasza:
Mi még a baratokkal is meg szoktuk olelni egymast. A kozeli csaladtagokkal ferj gyerekek nagyszulo meg akar naponta tobbszor is.
16/16 anonim válasza:
Ua mint Költőnőnél. Otthon mi nem szoktuk egymást ölelgetni, ezért nekem is fura volt megszokni ha megölelt egy barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!