Mit csináljak az anyámmal?
Egyszerűen frászt kapok már tőle.Mindenen megsértődik,és teljesen felesleges dolgokból olyan hisztériát tud csapni,hogy csak hajjaj.
Egyszer kedves,egyszer meg hisztis.Most azon sértődött meg,hogy megígértem neki,hogy 8-kor kelek takarítani,de véletlenül elaludtam.Ő itthon volt,de nem keltett volna fel,hogy 'hahó kelj fel takarítani',nem most nem szól hozzám,és azt mondja milyen önző vagyok.
Én már nem bírom tovább.Komolyan olyan nagy dolog lenne ez? Most tényleg én lennék a bunkó?Amúgy ha kér valamit rögtön megcsinálom szó nélkül.Most is mondom neki,hogy akkor felmosok,te meg menj reggelizni,erre ő azt mondja,nem kell menj csak föl.Ezt nem értem.Tényleg ekkora probléma lenne ez?
ha te igérted meg nehogy már neki keljen kelteni...
jogosan sértödöt meg
emeld meg a gép elött mereszt segged és kommentár meg kérés nélkül végezd el a házi munkát
költözz el amint tudsz
az én anyám is ilyen volt, meg mellé még ivott is rendesen.
ma is ilyen, csak már szerencsére nem otthon lakok így nem érdekel
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!