Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak lebeszélni...

Miért akarnak lebeszélni erről anyáék?

Figyelt kérdés
'5 éves lány vagyok, és mindig is orvos szerettem volna lenni. Mostanra viszont rájöttem, hogy ahhoz én nem vagyok elég okos. Úgyhogy ápolónő szeretnék lenni. És anyáék próbálnak lebeszélni róla. Hiába mondom nekik, hogy nem itthon szeretnék, hanem valahol külföldön, pédául Németországban. Elmondják mindenkinek a családban, hogy nincs normális életcélom meg ilynek. Miért akarnak erről lebeszélni?
2015. nov. 20. 09:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csak az a baj hogy kémiából nem vagyok túl jó 2-3-4es vagyok.

Viszont angolul már 4 éve tanulok úgyhogy már egész jól tudok, és anémet is jól megy.

2015. nov. 20. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

Én is más területet javasolnék,a nővéré tényleg a legnehezebb.

Amit még nem írtak: gyógypedagógus, dietetikus, védőnő, gyógytornász, életmód tanácsadó

Nézegesd át milyen képzések vannak. Esetleg azt is csinálhatod hogy elvégzel egy OKJ-t amivel lehet egyéni beosztású munkát vállalni (mint pl. a masszőr) és utána kezded a fősulit, meg is van a diákmunkád így mellette.

2015. nov. 20. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legrosszabb területek közé tartozik az eüben, rengeteg kitartás türelem és gyomor kell hozzá.. Én a helyedben elgondolkodnék a gyógytornászon, ott is ugyanúgy kapcsolatban vagy az emberekkel, hálás munka, jól lehet vele keresni és mégse hajnalban kell vinni a beöntést a 80 éves bácsinak vagy takarítani a hányást stb...
2015. nov. 20. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Akármit választasz is, nagyon húzz bele a kémiába. Az a "2-3-4" nem sok mindenre lesz elég...
2015. nov. 21. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Végül melyikre jelentkeztél?
2018. aug. 19. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!