Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak lebeszélni h be vetessem a gyürüm vagy igazuk van, és hallgassak rájuk?
Eljegyeztek,de a gyürü sztem nagy. Párom azt mondta h 48-as ami elvileg a méretem. De folyton elforog,lötyög,ha nem ugy tartom az ujjam le is csuszik-már 2x le csuszott,de még én vagyok hülyének néznek h babrálom azért.
Anyosom azt mondja kel ennyi holtjáték,párom azt h eddig nem hordtam semmilyen gyürüt ezért szokatlan,az ékszerész lebeszélt mert h ez egy drasztikus művelet és ettől idővel elpattanhat a gyürü. Azt meg nem akarom én se. De igy se jó,egyáltalán nem érzem biztosnak az ujjamon.
a helyembe bevetetnétek? Magamra hallgassak vagy igazuk van a többieknek?
Párom ahol vette a gyürüt ott nem foglalkoznak szükitéssel,csak cserélnék. De nem akarok másik gyürüt. Ahol voltunk ékszerésznél,ott mikor megnézték mekkora a gyürü azt mondták h 49-es,de ahol meg vette ott 48asnak mondták. Azt m
Is mondta az ékszerész h nem ajánlja h bevettessem,mert ugye elpattanhat meg erősödhet a kezem. Akkir most addig ne is hordjam v mi?
A jobb kezemen is ugyanazt érzem h lötyög,és elforog.
26 éves vagyok,mindig ilyen kis hülye vékony ujjaim voltak,meddig várjak h vastagabb legyen?
Azért nem akarom kicserélni,mert nagyon tetszik ez a gyűrű,beleszerettem és csak másmilyent tudnának adni
A karika gyűrű még nincs meg :)az még némi idő lessz,majd esküvő elött terveztük beszerezni.
Annyira szerettem volna pedig hordani a kisérő gyűrűm! DE igy h nem érzem biztosnak az ujjamon nincs értelme
ha budapesti vagy, tobb a lehetoseg erre. milyen vekoy ez a gyuru? felelmetes elkepzelni.
egy merettbol sztem nincs gond. en ilyet nem hallottam. csak mintas gyuru essteben volt gaz, de csak minta elvesztes miatt..en.probalkoznek meg par helyen.
Nekem vágtak ki belőle, mert páron elnézte a méretet. Semmi baja nincs, pedig éjjel-nappal hordom.
Mikor méretre állítottuk, nekem azt mondta az ékszerész, hogy az a jó méret, ami egy kicsit megszorul a bütyöknél, ahogy veszed le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!