Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak lebeszélni h be vetessem a gyürüm vagy igazuk van, és hallgassak rájuk?
Eljegyeztek,de a gyürü sztem nagy. Párom azt mondta h 48-as ami elvileg a méretem. De folyton elforog,lötyög,ha nem ugy tartom az ujjam le is csuszik-már 2x le csuszott,de még én vagyok hülyének néznek h babrálom azért.
Anyosom azt mondja kel ennyi holtjáték,párom azt h eddig nem hordtam semmilyen gyürüt ezért szokatlan,az ékszerész lebeszélt mert h ez egy drasztikus művelet és ettől idővel elpattanhat a gyürü. Azt meg nem akarom én se. De igy se jó,egyáltalán nem érzem biztosnak az ujjamon.
a helyembe bevetetnétek? Magamra hallgassak vagy igazuk van a többieknek?
Párom ahol vette a gyürüt ott nem foglalkoznak szükitéssel,csak cserélnék. De nem akarok másik gyürüt. Ahol voltunk ékszerésznél,ott mikor megnézték mekkora a gyürü azt mondták h 49-es,de ahol meg vette ott 48asnak mondták. Azt m
Is mondta az ékszerész h nem ajánlja h bevettessem,mert ugye elpattanhat meg erősödhet a kezem. Akkir most addig ne is hordjam v mi?
Ige, csinál, de azon az áron új gyűrűt is lehet venni. :D
Egyszerűbb bevetetni. Amúg nem saját tapasztalat, dolgoztam ékszerboltban, volt, amit mi sem tudtunk elvállalni, vagy csak kő kivételével (láng ne érje forrasztárkor), de a főnökasszony tudott olyan helyről, ahol mással dolgoznak, más városban (konkrétan bp), és szoktuk ajánlani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!