Miért akarnak lebeszélni?
A haverjaim le akarnak beszélni arról a suzuki swiftről amit kinéztem 1.0 2002 évjáratú le ellenőrizhető szervizkönyvvel szervizszámlák meg vannak az autóhoz!
És ilyen hülye kifogásokkal jönnek hogy úgyis meghalok benne,papírból van meg a szokásos suzuki ellenes hülye szövegekkel,és folyton egy B corsára próbál rábeszélni az egyikük amit az apja adna el,persze azt nem engednék meg hogy a szerelőmmel átnézessem a B corsájukat!.
Munkába járnák vele mert a szomszéd városban találtam munkát oda vissza 20 km/nap.
Tényleg annyira rossz autó a suzuki swift?
Olyan autó mint a többi. Ha van 10-11 éves, de ellenőrizhető és szervizkönyves, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla. Simán megvenném, ha engedik átvizsgáltatni és rendben van.
Világos, hogy a haverod a corsával át akar verni. Ha nem engedi megnézetni, akkor valami baja is lehet. A helyedben nem haverkodnék vele.
ne vegyél Suzukit, nagyon zajos, nem biztonságos, egy ksi széllökés is elfújja a 13-as abroncsain, és bapapilja a 7 litert.
vegyél egy dízel autót
Minden esetre nagyon megharagudtam rá.Amúgy háztól venném helyben eladó a swift is egy öreg házaspáré de már nagyon ritkán használják.Mindig szervizbe hordták az autót és az összes számlát elpakolták.Azt mondták elvihetem nyugodtan átnézetni az autót.esztétikailag szép nem csörög zörög semmi benne a szerviz könyv szerint 98765 km van benne.Ez soknak vagy normális futás teljesítménynek számít egy 1.0 11 éves swiftnél?
A válaszokat köszönöm!
Hát akkor?
Egyértelmű hogy a swift.Ritkán lehet ilyet találni úgyhogy csapj le rá.
A corsát meg hagyd a rákba.
Az öreg ember a felesége szerint néha jobban szerette a suzukiját mint őt.Újonnan vették az autót .
Köszönöm az eddigi válaszokat tanácsotokat megfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!