Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa vagyok! Más is érezte még...

Apa vagyok! Más is érezte még azt hogy korai a gyermekének a gyerek?

Figyelt kérdés

Lányom 23 éves, párjával már 9 éve együtt vannak, első szerelem mindkettőnek.

A fiú az 28 éves. Külföldön dolgozik.

Lakás témánál a fűtésnél felmerült milyen jó lesz ha majd baba lesz, én közöltem hogy még ti is gyerekek vagytok, ezt majdnem egy hónapja közöltem. Ma pedig a kislányom bejelentette a nagyhírt, és közölte tudja hogy nem örülök neki (nincs így, csak a kijelentés miatt gondolta) Örülök, természetesen, és tervezték hamar össze is jött, de nehéz lesz megszokni hogy kislányomból anya lesz.

2015. nov. 18. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

ugy vállal gyereket hogy az apa egy másik országban dolgozik

szerintem azt a gyereket te fogod nevelni

2015. nov. 18. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
igen, én is ezt érezném, főleg, hogy nincsenek egy helyen a gyerekek (lányom + a férje). Amúgy bízz kicsit benne jobban, ne hívd őket gyereknek, aztán ha baj van akkor segíts neki. Én ezt tenném a fiammal.
2015. nov. 19. 11:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van. Egyrészt nagyon fiatal még ehhez a lányod, másrészt nem értem az olyan "családokat", ahol úgy vállalnak gyereket, hogy az egyik szülőjét havi 1-2x látja 1-1 napra a gyerek. Ez minden, csak nem normális házasság, család.

Nem értem, miért nem várnak, amíg együtt lehetnek? Egyáltalán hogy mehet bele abba egy férfi, hogy úgy válik apává, hogy nem is látja a gyermekét? Önként? Ez annyira megdöbbentő!

2015. nov. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!