Apa vagyok! Más is érezte még azt hogy korai a gyermekének a gyerek?
Lányom 23 éves, párjával már 9 éve együtt vannak, első szerelem mindkettőnek.
A fiú az 28 éves. Külföldön dolgozik.
Lakás témánál a fűtésnél felmerült milyen jó lesz ha majd baba lesz, én közöltem hogy még ti is gyerekek vagytok, ezt majdnem egy hónapja közöltem. Ma pedig a kislányom bejelentette a nagyhírt, és közölte tudja hogy nem örülök neki (nincs így, csak a kijelentés miatt gondolta) Örülök, természetesen, és tervezték hamar össze is jött, de nehéz lesz megszokni hogy kislányomból anya lesz.
ugy vállal gyereket hogy az apa egy másik országban dolgozik
szerintem azt a gyereket te fogod nevelni
Szerintem igazad van. Egyrészt nagyon fiatal még ehhez a lányod, másrészt nem értem az olyan "családokat", ahol úgy vállalnak gyereket, hogy az egyik szülőjét havi 1-2x látja 1-1 napra a gyerek. Ez minden, csak nem normális házasság, család.
Nem értem, miért nem várnak, amíg együtt lehetnek? Egyáltalán hogy mehet bele abba egy férfi, hogy úgy válik apává, hogy nem is látja a gyermekét? Önként? Ez annyira megdöbbentő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!