Gyereket szeretnék nem korai ez?
Én 15 vagyok és nagyjából ugyanaz a helyzet mint nálad :D
Már most biztos vagyok benne, hogy (saját) gyereket akarok nevelni felnőtt koromban mert nekem az a legfontosabb, hogy családom legyen. Aztán majd vagy összejön vagy nem.
Na de reméljük, hogy király lesz minden :)
Egyébként és is csak 8-10 év múlva szeretnék.
Én is 16/L vagyok. Úgy gondolom én is megfelelnék anyának, de ez tényleg sok lemondással jár. A babához lesz kötve az életed amíg kicsi. Nem tudod kikapcsolni. Én szerencsés vagyok, mert a rokonságban jelenleg sok kisgyerek van 4 és 3 éves és egy 2 hónapos is. Amikor csak akarok elmehetek hozzájuk, ugyanis a kicsinek én leszek a keresztanyja.
Régen már 14 évesen férjhez mentek a lányok és korán lettek szülők, ezért érezhetjük úgy, hogy már fel tudnánk nevelni egy babát. Én azt mondom, hogy éretségizz le és ha utána lesz megfelelő anyagi háttered, és egy párod akivel jól kijöttök és természetesen mindketten akarjátok akkor oké. Most inkább szórakozz és éld az életed, mert ha most lennél anya idővel megbánnád, hogy nem is éltél igazán. Ráérsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!