Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te anyádra vagy apádra hasonlí...

Te anyádra vagy apádra hasonlítasz? Vagy a postásra? :DD

Figyelt kérdés
én apámra, még a nevetésünk is ugyan olyan :d

2015. nov. 16. 15:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Külsőre apára belsőre a postásra:D
2015. nov. 16. 17:08
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan a legtöbben érettségiztek vagy középiskolába járnak, ahol próbálták megtanítani biológában, hogy Gregor Mendel brünni apát a 19. sz. közepén már a borsókísérleteivel tisztázta, hogy a gyerekek nem a szüleikre hasonlítanak, hanem a nagyszülői nemzedék tulajdonságai jönnek elő az unokákban.
2015. nov. 16. 17:14
 13/26 anonim ***** válasza:

12-es!

Ezek szerint tisztában vagy vele, hogy 2 barna szemű embernek (pl a nagyszülők) lehet kék szemű gyereke. Ha a gyereknek is kék szeme van, akkor a nagyszülőkre ütött?

És emlékezz vissza a domináns-recesszív öröklésmenetre (lásd példámat), szintén Mendeltől.

2015. nov. 16. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
A két nagyapámra és a dédapáimra. Atavizmus.
2015. nov. 16. 18:08
 15/26 anonim ***** válasza:
Is-is. Apumra a arcvonásaim hasonlítanak főleg, meg a sötét hajam, szemem, anyukámra az alacsony termetem, meg a széles csípőm.
2015. nov. 16. 18:35
 16/26 DuplaKV ***** válasza:
Belsőre a nagyapámra, külsőre a nagyanyámra, egyedül a szememet örököltem apámtól.
2015. nov. 16. 19:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Nálunk az az érdekes, hogy a fiam senkire se hasonlít:) Pedig 100% biztos vagyok benne, h a férjem az apja. Amúgy rám se hasonlít, pedig a kórházban tuti nem cserélték el, mert aznap csak fekete kislány született még:)
2015. nov. 16. 21:26
 18/26 anonim ***** válasza:
Személyiségre abszolút apámra. Külsőre mindkettőre valamennyire, de leginkább az anyai nagymamámra.
2015. nov. 16. 23:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Arcra az apai nagyanyámra, testalkatra az anyai nagyanyámra, belsőre apámra. Anyámtól a gyenge lelkivilágot sikerült örökölnöm. Jó nekem. Ő is örül neki.
2015. nov. 17. 07:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Apai nagyanyámra. Ctrl C ctrl V.
2015. nov. 17. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!