Te anyádra vagy apádra hasonlítasz? Vagy a postásra? :DD
Figyelt kérdés
én apámra, még a nevetésünk is ugyan olyan :d2015. nov. 16. 15:31
2/26 anonim válasza:
Vegyes felvágott.:-) Ráadásul mindkét oldalról főként az előnytelen tulajdonságokat gyűjtöttem be.
3/26 anonim válasza:
Én a póstásra! Fater akkoriban a postán dolgozott.
4/26 anonim válasza:
Én kinézetre teljesen apukámra xd de így a tulajdonságaim vegyesek,van bennem mindkettő :D nem,szerintem a postás nem ismerne magára bennem xdd
5/26 anonim válasza:
A legtöbb dologban anyumra hasonlítok.:)
6/26 anonim válasza:
Lány vagyok,de így is apámra,kívül-belül.Ami szerencsétlen dolog,mert elhagyott minket,mikor 6 éves voltam,de hát ez van.:)
Amúgy fura lenne,ha a postásra hasonlítanék.A postás nő...
7/26 anonim válasza:
Vegyesen.
Tesómmal már kielemeztük, hogy pont ellentétesen örököltünk minden részünket. Pl. az én szemem anyától van, az övé apáéra hasonlít, az orrunknál pont fordítva stb.
Úgyhogy egymásra csak annyira hasonlíthatunk, mint apa anyára. :D
De egyébként mindketten lányok vagyunk és a hangunkat is apától örököltük sajnos.
Postást nem ismerem. :D
8/26 anonim válasza:
Külsőleg anyámra, de remélem, hogy belsőre a rejtélyes postásra.
9/26 anonim válasza:
Én Anyukámra főként, az ikertestvérem meg inkább Apukámra hasonlít.
10/26 anonim válasza:
Külsõleg anyára,belsõleg apàra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!