Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem egy szemét az...

Csak szerintem egy szemét az anyám?

Figyelt kérdés
Ha segítséget kérek a házi feladathoz, azt mondja, hogy hülye vagyok.. Meg leszid mindennek.. De a legjobban ez akasztott ki: mondom,hogy milyen suliba akarok jövőre menni, ő meg támogatás és biztatás helyett azt mondja, hogy úgy sem jutok be,mert buta vagyok (4-es tanuló vagyok).. Soha nem támogat semmiben, ha az álmaimról mesélek, kinevet.. Hogy viselhetném el ezt? 14/lány

2015. nov. 15. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még azt is kiirhattad volna, hogy feslett életü!
2015. nov. 15. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Kérj valaki mástól segítséget a románhoz.

Beszélgessetek őszintén, anyukád szerint hova kellene menned. Nem szép, hogy ilyesmit mond, de... Tudod a gimi az csak belépő egy fölsőbb iskolába, tehát azt a négy évet majd nagyon meg kell nyomnod,( és kisebbségiként még annál is jobban), hogy a felsőoktatásba ne csak bekerülj, de helyt is állj majd.

Anyukád ezt már tudja, és talán félt ettől.

Légy szorgalmas, és tanulj még többet. Sok sikert!

2015. nov. 15. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. nov. 15. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem szemét, hanem egy ostoba és rendkívül önző dög. Gondolom, a szokásos magyar buta ultrahisztérika - az a fajta, aki itt szokott lepontozni minden normális választ.

Azért nem támogat, mert nem akarja, hogy a te életed jobb legyen. Azért tart hülyének, azért töri az önbizalmadat.

Kérj segítéget mástól, és anyukádat igyekezz elkerülni, ahol csak lehet. A tanáraid, az apukád (ha van), lenne a legjobb támasznak. Egy 14 éves lánynak már nem szabad, hogy az anyjától úgy függjön, mint egy csecsemő.

2015. nov. 16. 08:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnállak,az én lányom is 15,de annyira sajnálom az olyan gyerekeket,akiket ilyenek nevelnek.

Nyugtasson meg,nem te vagy a buta,hanem az ő tehetetlen,elégedetlen életét vetíti ki rád.

Jobb lesz,ha minél hamarabb leválsz róla!

2015. nov. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!