Mikor otthon laktam, soha nem rendeltünk, anya mindig sütött.
2015. nov. 14. 19:55
12/20 anonim válasza:
eddig 4x rendeltünk, most 6 éves a gyerek :)
sütök néha, ő pakolja meg magának, azt szereti, de enni nem annyira. kérni főleg nem kéri, húslevessel és rántotthússal nyúz évek óta, jó ízlésű gyerek :)))
2015. nov. 14. 20:59
13/20 anonim válasza:
Magamnak szoktam rendelni, mivel van szám, kezem és telefonom is.
De normálisan megválaszolva a kérdést, gyakran rendelünk pizzát, szerintem túl gyakran is. Hetente 1x legalább, van (sokszor), hogy 2x is. Teljesen elveszett már a varázsa, pedig régen nagyon szerettem a pizzát, most meg már nagyon unalmasnak tartom. De hát ez van, van, hogy senki sem ér rá főzni, enni meg csak kell valamit. (kisvárosban élünk, pizzán kívül csak hamburgert lehet még rendelni, de én pl. nem rajongok itt egyik gyorsétterem hamburgeréért sem)
2015. nov. 14. 21:41
14/20 DuplaKV válasza:
Hát én akkor szoktam rendelni, ha épp nincs hangulatom/időm főzni (kb.havi egyszer, max kétszer), bár én már egyetemista vagyok, így nem egészen a gyerek kategória.
2015. nov. 14. 21:59
15/20 anonim válasza:
Kedvenc ételem, ebből kifolyólag anya kb 2 hetente vagy akár hetente is süt. Rendelni negyedévente egyszer szoktunk, a házi az igazi, olcsó és arra azt pakolsz amit csak akarsz.
2015. nov. 14. 22:19
16/20 anonim válasza:
Kb 2-3 hetente pizzázunk, amúgy gyakrabban rendelünk ugyanarról a helyről salátát vagy hamburgert. Különben főleg hideg felvágottakat, sajtokat eszünk, kinek van kedve főzőcskézni mikor este hazaesik? :D Sose volt veszekedés abból, hogy rendeljünk-e.
2015. nov. 15. 14:33
17/20 anonim válasza:
Bár nekem nem a szüleim rendelik és fizetik hanem én, de akkor amikor eszembe jut, hogy pizzát szeretnék vagy át jön haver és éhes vagyunk stb...19/F
De amúgy anno pár éve még anyum fizette és rendelte, de akkor is, ha éppen eszembe jutott akkor kaptam, de azt meg kell hagyni, hogy ritkán eszek pizzát, de szeretem!:D
2015. nov. 18. 18:04
18/20 anonim válasza:
Nálunk inkább házi van és csak nagyon ritkán rendelünk
2015. nov. 18. 21:04
19/20 anonim válasza:
Én külföldön élek, itt 20eur egy pizza, de van amikor egy héten minden nap rendelünk. Ezen a héten még nem ettünk.
2015. nov. 18. 23:54
20/20 anonim válasza:
Én nem rendelek, hanem SÜTÖK a két kezemmel. És nem csak a gyereknek sütök, hanem a testvéreinek és az apukájuknak is, így nincs veszekedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!