Anyám folyamatosan ver. Mit tegyek?
Anyukád nem normlális, remélem ezt te is tudod.
A többiek azthiszem már mindent elmondtak (üss vissza vagy védd ki, hívd a rendőrséget, költözz el, tanártól/igazgatótól/iskola psziholólógustól kérj segítséget)
Engem lelkiterrorban tartott a nagymamán gyerekkoromban. Ha szeretnél, szívesen beszélgetnék veled.
Pszichiátert keress fel, háziorvos ad beutalót, ingyen (TB alapon) van. Nem kell fizetned érte.
Aztán, amint lehet, költözz el otthonról, kollégiumba, albérletbe, társbérletbe.
9-es válaszárol lematadt egy 0, nem 10 hanem 100%!
Köszi!
Védd meg magad, fogd le ha ütne, szólj vissza, ha piszkál!
Jöhet a nulla.
Akit ilyen szinten vernek, az olyan keményen bántalmazott ember, hogy szinte meg sem mer szólalni nagyközönség előtt, még neten sem. Ha mégis igaz, akkor vagy lekeversz anyukádnak egy maflást egyszer védekezésből és végre megtanulja, hogy befejezheti a verést, mert ő maga is kaphat, vagy elmégy a rendőrségre és segítséget kérsz, hivatalosan is.
Ha csak itt panaszkodsz, azzal semmit sem segítesz magadon.
Üss vissza. Ne hagyd beleszoljon életedbe.
Én jobb vagyok mint pszihológusok és ingyen dolgozok ha kell méllyebb seítség, nyugodtan írj.
Egy ilyen ember, nem ember, nem hogy anya legyen...
Nem szabad érzelmileg megviseltesd magad. ilyen férgek miatt. Sajnállak, de ez nagyon megfog téged erősíteni emberileg, nem életre leszel felkészülve.... Ezt azért mondja, saját lelkiismerete rongálása nélkül kínozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!