Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek a szemműtétjét?

Figyelt kérdés

9 éves korom óta szemüveges vagyok. Nem élünk rossz körülmények között. Sőt igazából folyton azt hallgatom hogy húzzam meg magam mert de jó sorom van, meg hogy anyum gyerekorrában bezzeg...

Anyukám kifizeti a kontaktlencsét ami negyedévente 20ezer, de valahogy mégis fájó pont hogy nem fizeti ki a műtétem árát (300ezer lenne) úgy hogy mellette kéthavonta simán kiad 25ezret a "szektája" miatt. Én még tanulok, és nyáron elég nehezen találok munkát, de akkor se tudnék összeszedni ennyi pénzt ha az egész nyarat végig gürcölném.

19/L

2015. nov. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Itt kevesebb:

[link]

2015. nov. 6. 16:06
 42/42 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Várj még vele! Tudom, hogy nyűg a szemüveg!

19 éves voltam én i, mikor megműtöttek! Az akkori legmodernebb technikával... Akkoriban (2005) még jóval kevesebb műtétet végeztek, mint most, drágábban is! 400 000 volt az enyém! Középiskolai ballagásra pénzt kaptam mindenkitől! Nagy a család ... 240 000 jött össze...A többit anyuék kipótolták.Sokkal jobban éltek mint most akkoriban... 5 évig teljesen jó volt.. majd fokozatosan romlik vissza lassan 5 éve ismét szemüvegem van és lencsém is. Mostmár azt javasolják, ha nő vagy, várd meg a 28-30 éves kort, vagy még javasolják, hogy szülés után még kevesebb az esélye, hogy visszaromlik.

Hátrány még egyébként, hogy a műtét után 90 °% hogy csak császárral szülhetsz, ha megműtenek! Ott a klinikán nekem még a műtét előtt elmondták ezt. Akkoriban nem igazán foglalkoztam még a szülés gondolatával, de hamarosan babát szeretnénk.Nem kellemes dolog a szülési fájdalom, azt mondják.. de sokan "elfelejtik" amikor a babát a kezükbe adják! A császár lassabban gyógyul...

Fájdalom ügyileg ki lehet bírni a műtétet, utána kegyetlen. A szemed fehérje minimum 1-2 hétig nem látható,vörös színű. Nem érheti víz, erős fény.Utána hónapokig sem szórakozni, sem mondjuk szoliba nem mehetsz.A disco fény illetve a szoli fénye károsíthatják.

Ez volt az én tapasztalatom. Rossz emlékként éltem meg a következményeket, és persze anyagilag is.. 2005 ben ennyi pénzből egy egész jó autót is tudtam volna venni, vagy félretenni

29 N

2015. nov. 6. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!