Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek a szemműtétjét?

Figyelt kérdés

9 éves korom óta szemüveges vagyok. Nem élünk rossz körülmények között. Sőt igazából folyton azt hallgatom hogy húzzam meg magam mert de jó sorom van, meg hogy anyum gyerekorrában bezzeg...

Anyukám kifizeti a kontaktlencsét ami negyedévente 20ezer, de valahogy mégis fájó pont hogy nem fizeti ki a műtétem árát (300ezer lenne) úgy hogy mellette kéthavonta simán kiad 25ezret a "szektája" miatt. Én még tanulok, és nyáron elég nehezen találok munkát, de akkor se tudnék összeszedni ennyi pénzt ha az egész nyarat végig gürcölném.

19/L

2015. nov. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
8%

szia!

vision ex...be van diakkedvezmeny 26 eves korig,3 havi lencse 3 ezer,es jó minösegű.I wear

Hivd fel öket es kerdezz rá.

2015. nov. 4. 17:49
 12/42 anonim ***** válasza:
52%
A felét igen. Ez nem egy olyan dolog, ami nélkül nem lehet élni. Ha annyira akarná, keresse meg a felét a másikat odaadom én. De ha követelőzne vagy hisztizne, akkor nem.
2015. nov. 4. 17:50
 13/42 anonim ***** válasza:
54%

Ha van rá keret,nem is értem,hogyan merülhet fel egy szülőben, hogy nem fizeti ki a műtétet.

B+ milyen emberek vannak...

Egészségre nem kellene sajnálni a zsét,ha anyukád számolna kicsit,rájöhetne, így gazdaságosabb, de nem ez a lényeg,hanem az egészséged.

2015. nov. 4. 18:00
 14/42 anonim ***** válasza:
63%
Én fizetném. Ha telne rá, nem értem mi a gond. Az egészségre nem sajnálja az ember a pénzt. mert az a legfontosabb. Ha műthető, és javasolják dokik, nem lenne kérdés.
2015. nov. 4. 18:03
 15/42 anonim ***** válasza:
47%
nyugtass meg, hogy nem arról van szó, hogy maximum 2es a szemed, csak neked 'nyűg' a lencse és szemüveget meg 'nem vagy hajlandó' felvenni, hanem tényleg, komolyan rossz a szemed, alig látsz lencse nélkül és fontos hogy megműtsék a szemed... mert akkor jogos, hogy a szüleid furák, de addig szerintem senki ne ócsárolja őket amíg ez nem derül ki
2015. nov. 4. 18:05
 16/42 anonim ***** válasza:
58%
Azért nagy különbség van aközött, hogy valakinek beteg a szeme, vagy szimplán csak rövidlátó. Szerintem te nem vagy beteg és más módokon, akár szemüveggel is lehet korrigálni a látásodat, az lenne a legegészségesebb egyébként, szövődmények nélkül.
2015. nov. 4. 18:18
 17/42 anonim ***** válasza:
17%
19 évesen elég szégyen hogy még mindig anyádat pumpolod.
2015. nov. 4. 18:26
 18/42 anonim ***** válasza:
78%
Csak jelzem. Ha most megműtik max 2 év és kezdheted előröl! Ez csak így teljesen mellékesen mondom. A kérdésben csak a lényeget nem írtad le. Mi a baja a szemednek és miért nem támogat a műtétben édesanyád.
2015. nov. 4. 18:37
 19/42 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Kockázatos, nem 100% sikerű, egyáltalán nem biztos, hogy alkalmas vagy rá és értelmetlen is. A kontaktlencse/szemüveg tökéletes megoldás. Mondom ezt úgy, hogy 40 vagyok, 3 éves korom óta szemüveges, 16 éves korom óta kontaktlencse viselő.

2015. nov. 4. 18:51
 20/42 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy fizetném. Nekem mondjuk felajánlották a szüleim, de én még várok, mert inkább én szeretném fizetni (igaz, nem is vagyok már 19 éves). 16-osnak üzenem, hogy a szemüveg nem korrigálja a látást, csak rögzíti a meglévő állapotot.
2015. nov. 4. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!