Rossz anya vagyok?
21: Jelen helyzetben csak ezzel a módszerrel fog célt érni a kérdező. De valóban, azt kifelejtettem, hogy azért ezen a vasszigoron a későbbiek folyamán lehet és kell is lazítani, de most újból fel kell építeni a kapcsolatot. És ugye egy elrontott nevelést helyrehozni keményebb munka, mint jól nevelni.
20.voltam
20-22 válaszoló, élő példája vagyok (8-as válaszoló), hogy ezzel amit ajánlasz az égvilágon semmire nem fog menni a kérdező. Ha egy hétig nem lesz net, akkor lesz más. Nekem egyedül az hatásos ha látom valaki csinálja helyettem miközben az én dolgom is volna, de 11évesen ez se használt, az ilyen-olyan megvonások, szabályozások azt érték el, amit a kérdező is leírt, ropis zacskó ágy/párna alá, ruhák úgy halmozva összegombolyítva a szekrénybe s csend van.
Amúgy kérdező, szerintem többet elérsz ha beméssz hozzá és szépen megkéred takarítson s addig ott ülsz amíg legalább nekifog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!