Miért van az hogy a szüleim jelenlétében nem tudom rászánni magam a tanulásra, illetve az eddzésre?
Figyelt kérdés
lehet hogy furán hangzik, de ha tök egyedül lennék a házban, vagy lenne saját házam akkor reggelente könnyebben elmennék futni, délutánonként a iskola mellett képezném az angol nyelvtudásom. Szeretném, de nehéz rászánnom magam, zavarban vagyok tőlük ezért nem megy, vagy egyszerűen lusta vagyok?2015. okt. 14. 14:51
11/18 A kérdező kommentje:
Dettó ugyanez, ezért tettem fel a kérdésemet. Mert lusta nem vagyok, DE mégis itthon nem mennek ezek a dolgok. Ahhoz hogy gyúrni járjak egyrészt messze van(utazni kell), másrészt meg nem szorulok rá, csak hogy fitt legyek amiatt, nyelvet tanulni lehet tanfolyamon is, de azért meg nem fogok fizetni mikor itt az internet.
2015. okt. 14. 15:51
12/18 A kérdező kommentje:
minden helyben van, de nem megy ;D
2015. okt. 14. 15:51
13/18 anonim válasza:
Azért van, mert ellenálsz a szüleidnek. Valószínű, hogy nyomás alatt tartanak, "csináld ezt - ne csináld azt - miért nem csinálod- naugye megmondtamhogy lustavagy" stb. Ha nem csinálod piszkálnak, ha csinálod cikiznek. Ezért gátlásaid vannak előttük. Sajnos igen, az segít, ha átlépsz ezen. Ha elköltözöl könnyebb, ha nem akkor nehezebb, mert időbe telik, míg leszoknak a piszkálásodról. Le is állíthatod őket.
14/18 A kérdező kommentje:
Ez most komolyan meglepett, pontosan így van, mintha olvasnál a fejemben.
Gyerekkorom óta így voltam nevelve, 6.os koromig szó szerint, okleveles kítűnő tanuló voltam, itthon füvet nyírtam, porszívoztam stb. De nagyon sok társas dologban nem nagyon tudtam részt venni, nem tudtam elengedni magam 100%ig(csajozás, bulizás, csavargás nálam nem nagyon volt meg), ahogy mondod ez a nyomás a mai napig megvan, bár már kevésbé 20 évesen.
2015. okt. 15. 18:50
15/18 A kérdező kommentje:
hetedikben mikor bejött egy két rosszabb jegy, akkor le lettem bszva, meg ha nem porszivoztam ki hogy milyen lusta vagyok, vagy ha a morzsákat nem szedtem le magam után az asztalról. mai napig nincs 100%ig a döntés a kezemben minden apróságra tud valamit, pedig ezek lényegtelen dolgok.
2015. okt. 15. 18:54
16/18 anonim válasza:
13-as vagyok, örülök, hogy segíthettem. Én is átestem hasonló szekatúrán, azért vagyok ilyen tapasztalt. Nekem kellett külső segítség (pszichológus, sőt jobb volt a kineziológus), hogy kinőjem ezeket a gátlásokat. Egyet sajnálok, hogy csak a 30-as éveim ége felé kezdtem hozzá... Neked is ajánlom, menj el családállításra pl. kezdetnek, és kérj segítséget, hamarabb túl leszel rajta, jónéhány évet nyersz.
17/18 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm szépen, hogy segítettél!:))
2015. okt. 16. 21:33
18/18 Krande válasza:
Valami olyan sportot meg tanulnivalót ketess amit otthontól távol is lehet.... Pl futás: van olyan haverod akinél le tudnál zuhanyozni? Ha reggel szeretsz futni, lehet h elmész amikor még alszanak és már csak "civilizáltan" és átöltözve látnak viszont. Semmi közük, hogy hol voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!