Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a szüleim...

Miért van az hogy a szüleim jelenlétében nem tudom rászánni magam a tanulásra, illetve az eddzésre?

Figyelt kérdés
lehet hogy furán hangzik, de ha tök egyedül lennék a házban, vagy lenne saját házam akkor reggelente könnyebben elmennék futni, délutánonként a iskola mellett képezném az angol nyelvtudásom. Szeretném, de nehéz rászánnom magam, zavarban vagyok tőlük ezért nem megy, vagy egyszerűen lusta vagyok?
2015. okt. 14. 14:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Gátlásaid vannak.
2015. okt. 14. 14:58
 2/18 A kérdező kommentje:
2 szóval elintézted.. de 100% igazad van gátlásaim vannak. Neked vannak?
2015. okt. 14. 14:59
 3/18 A kérdező kommentje:

ha eldöntöd, teszem azt elkezdesz arabul tanulni, mert szeretnél, akkor végig id tudod vinni az akaratodat?

sokszor csináltam azt hogy belekezdtem, hirtelen felindulásból a sportba, elmentem futni, aztán félbehagytam, dettó ugyanez volt a német nyelvvel. Nem vagyok lusta, de komolyan zavarban vagyok elöttük, még 1 fekvőtámaszt se tudok lenyomni.

2015. okt. 14. 15:01
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg szimplán lusta vagy és kifogásokat gyártasz. De ne aggódj, mert kb. minden 2. ember ezt csinálja az életével.
2015. okt. 14. 15:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne mindezt előttük csinálni? Egyetlen szoba van az egész lakásban? Nem tudsz elvonulni? Ha meg elmentél futni, az nem "előttük" volt, hacsak el nem kísértek...egyszerűen csak nem vagy kitartó, nem kell semmit belemagyarázni.
2015. okt. 14. 15:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Kösz, csak ezt szerettem volna tudni, azt hittem egyedül csak nekem vannak ilyen problémáim.
2015. okt. 14. 15:05
 7/18 anonim válasza:
Nekem az eddzessel van gondom bar ott en mennek egyebkent csak apa nem enged egyedul meg hogy biztos nem futok.. 17evesen elengedhetne.
2015. okt. 14. 15:13
 8/18 A kérdező kommentje:
gondolom nem véletlenül előítéletes.
2015. okt. 14. 15:20
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Velem is ugyan ez van, csak más területen. Szeretek főzni, de itthon az istennek nem tudom rávenni magam. Még változatosan se lehet, mert anya csak a paprikás krumpli-pörkölt-és hasonló kajákat eszi meg. Bezzeg máshol még este 9kor álltam neki húst darálni(asírtot csináltam), mert ott az volt a szokás, hogy nem vesznek darálthúst, hanem a szeleteltet kellett ledarálni(életemben nem daráltam húst amúgy húst, de nem is nagy ördöngösség). Utána még hetekig azt hallgattam, hogy milyen jó volt a fasírt. Még sütni is nekiálltam máshol, pedig egyáltalán nem sütök, mert nekünk nem jó a sütőnk.

Takarítás ugyanez. Otthon kínkeservesen állok neki, máshol minden gond nélkül.

2015. okt. 14. 15:23
 10/18 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. okt. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!