Miért van az hogy a szüleim jelenlétében nem tudom rászánni magam a tanulásra, illetve az eddzésre?
ha eldöntöd, teszem azt elkezdesz arabul tanulni, mert szeretnél, akkor végig id tudod vinni az akaratodat?
sokszor csináltam azt hogy belekezdtem, hirtelen felindulásból a sportba, elmentem futni, aztán félbehagytam, dettó ugyanez volt a német nyelvvel. Nem vagyok lusta, de komolyan zavarban vagyok elöttük, még 1 fekvőtámaszt se tudok lenyomni.
Velem is ugyan ez van, csak más területen. Szeretek főzni, de itthon az istennek nem tudom rávenni magam. Még változatosan se lehet, mert anya csak a paprikás krumpli-pörkölt-és hasonló kajákat eszi meg. Bezzeg máshol még este 9kor álltam neki húst darálni(asírtot csináltam), mert ott az volt a szokás, hogy nem vesznek darálthúst, hanem a szeleteltet kellett ledarálni(életemben nem daráltam húst amúgy húst, de nem is nagy ördöngösség). Utána még hetekig azt hallgattam, hogy milyen jó volt a fasírt. Még sütni is nekiálltam máshol, pedig egyáltalán nem sütök, mert nekünk nem jó a sütőnk.
Takarítás ugyanez. Otthon kínkeservesen állok neki, máshol minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!