Ha a lányotoknak csak gazdag barátai lennének, beleszólnátok a dologba?
16 éves kora óta csak olyannal volt párkapcsolatban, akik tehetősek.
Ajándékokat vettek neki, a legjobb helyekre járt velük, együtt mentek külföldre, elhalmozták mindennel.
Mondanátok a lánynak erre valamit, vagy örülnétek a boldogságának?
Nem buta a lány amúgy, jelenleg külföldön egyetemista.
Ajándékokat vettek neki, a legjobb helyekre járt velük, együtt mentek külföldre, elhalmozták mindennel.
Mondanátok a lánynak erre valamit, vagy örülnétek a boldogságának?
HA szerinted ez a boldogság, akkor miért is csodálkozom, hogy a lányod is csak erre hajt? Alma meg a fája.
"Utolsó, minden kapcsolatomnak én vetettem véget eddig."
Értem. Szóval miután "elhalmoztak mindennel", akkor leléptél, és ezt sokszor eljátszottad zsenge korod ellenére. Tipikus ri*anc vagy.
Megvalamit nem kell elfelejteni: ez NEM nyugdijas allas...
MOST lehet hogy jol el belole, de ez kb 30 eves koraig tart, utana rohamosan es igen gyorsan erteket veszti az, amibe eddig az idot/penzt/energiat fektette.
Addigra azok a szurke kiseger kortarsai akiket anno annyira lenezett mert tanultak, palyakezdo kisfizetesert gurcoltek reggeltol estig, kozepvezetoi, vezetoi poziciokba kerultek, karriert epitettek, es mostanra mar megengedhetik sajat erejukbol maguknak azt, amivel ot fiatal koraban 'elhalmoztak'.
O meg egyre kevesbe, lehet valaki akarmilyen gyonyoru szupermodell, 30 folott mar egyre kevesbe talal gazdag palyboyokat.
Vagyis 30on felul ott all majd kilatasok nelkul.
Az mar egyeni megjegyzes, hogy nem tudnam ezt az eletet elvezni. Mit er egy karib-tengeri hajout ha olyannal kell elmennem akivel nem akarok? Olyan mintha lenne egy csillivilli millios konyham, hatalmas hazam, millioim, de reggeltol estig csak olyan eteleket szabadna ennem amiket ruhellek.
Na mar ha itt tartunk 16 eves létedre,meg az azert erdekelne hogy a pasijaid hany evesek voltak ,mert hogy bem 16evesek az tutti!!
Hogy draga ékszereket kulfoldi utazásra vigyenek!?
Azert erre ne legyél büszke!! Na igen neg azert nem teljesen a 2szep szemedert adnak drag ajándékokat...gyanítom sokat nyelsz te azert!!!
Tegyük fel, de tényleg csak elméleti síkon, hogy valaki mondjuk 3-szor egymás után ilyen gazdag alakkal jön valaki össze, aki a legfullosabb helyekre tudja vinni a csajt, meg külföldre is, meg elhalmozza drága ajándékokkal... szóval mennyi az esélye annak, hogy ez valakinek véletlen összejön? Kb. nulla. Az ilyen csajnak kifinomult szenzora van a pénztárca belső értékeire vonatkozóan. Éldegélhetsz így, mert vajna Tímea is megmondta, hogy az igaz szerelem gyémántgyűrűben manifesztálódik, de azt tanácsolom, hogy ezzel széles körben ne dicsekedj, vagy ha igen, ne nagyon csodálkozz, ha ez ellenérzéseket szül.
Szülőként kimondottan nem örülnék, ha a valódi boldogságot ilyen szinten összekeverné a csillogással. Úgy érezném, hogy 20 évnyi nevelésem valahol félresiklott.
Hát ha szülőként azt látnám, hogy a lányom szó szerint luxusprostit csinál magából, én nagyon el lennék keseredve.
Ha neked az a boldogság, hogy szétteszed az olyan embereknek a lábad, akik gazdagok és tehetősek, csak sajnálni tudlak.
Tudod, nem mindegyik férfi olyan egyszerű, mint az asztallap. Aki normális és van esze, egyből átlát a szitán. Az irományodból meg az jön le, hogy megvárod, míg mindennel elhalmoznak téged, majd szépen továbbállsz. Ez tényleg a luxusk..rvák szintje. Dubai-ban nem gondolkoztál még?
Ismertem ilyen csajt, őt rendesen helyretette az egyik ilyen tehetős srác. Elcsábította (BMW, miegymás), persze a lány ment is az aktuális pasijától rögtön. Megtörtént az akció, majd a srác hozzávágott egy 500 forintost, h kb ennyit ér.
18-asnak:
Igen, én is hasonlóra gondoltam, amikor írtam a következőket (9-es vagyok):
"Kérdező, lehet, hogy luxus életed van, de nem biztos, hogy ez egyenlő lesz a boldogsággal is. Majd kiderül..."
Ugyanis sokszor, sok helyről láttam, tapasztaltam, hogy az életben elkövetett dolgok nem maradnak "büntetlenül". Ha nem is rövid, de hosszútávon tutira visszakapja az élettől az ember azt, amit másoknak adott. Volt egy ilyen lány ismerősöm, aki azzal szórakozott, hogy minden pasit az ujjára csavart, majd eldobta. Aztán egyszer az egyikbe szerelmes lett, de ekkor Őt dobták el, életébe először. Öngyilkos lett, szerencséje volt, az anyja hetedik érzékkel hazament, megmentették, de megtanulta a leckét: "normális" lett.
Más... Gimiben volt egy gyönyörű osztálytársnőm. A baj az volt, hogy ezt Ő is tudta és OLTÁRI beképzelt volt. Úgy el volt szállva magától, hogy mindenkit lenézett a környezetében - kivéve a holdudvarát. Aztán egy nap autóbaleset érte, az arcát szétvágta az autónak egy fémlemeze - örökké nyoma maradt a hegeknek - plasztikai műtétekkel sem tudták teljesen eltüntetni. Mondanom sem kell, hogy a lány büszkesége a porba hullott - már senki nem tekintett rá istennőként - csak sajnálattal, amitől a legjobban irtózott.
Kérdezőnek javaslom, gondolkodjon el azokon, amit írtam (meg ahogy más is - hogy ez nem tart örökké).És azt tartja a mondás, hogy MAGASRÓL SOKKAL NAGYOBBAT LEHET ESNI!
"Mondanátok a lánynak erre valamit, vagy örülnétek a boldogságának? "
Ki beszélt itt boldogságról?
A milliomosok is lehetnek boldogtalanok. Különben miért hal meg a sok híres sztár alkoholizmusban, drog túladagolásban, stb.
Egy normális szülő nem látja azt "boldogságnak", hogy a lánya gazdag pasikkal hempereg, effektíve összek..rvulja magának az ideiglenes "jólétet".
A kérdésed alapján meg semmi mást nem akarsz, csak önigazolást, hogy jól csinálod, ez a boldogság, stb.
Bocs, de a legtöbb embernek (igen, még a gazdag pasik többségének is) ez a kitartott luxusr..ibanc életmód iszonyat taszító és gusztustalan. Azt hiszed, hogy egy gazdag pali nem tudja, hogy a csaj csak a pénz miatt van vele? Ne viccelj. A gazdag férfiak 99%-a tökéletesen tisztában van ezzel, csak úgy van, vele, hogy megteheti, hogy vesz neked drága dolgokat, cserébe te letérdelsz, és kinyitod a szád.
Egy normális szülő inkább elszégyellné magát, hogy mi lett a lányából.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy ez egy biztos megélhetési forma, csúnyán lapátra fognak téged tenni, a normális embereknek meg már nem fogsz kelleni, mert azért elég könnyen megmondható valakiről a természete és a hozzáállása alapján, hogy kézről kézre jár mint a levesestál.
Másnak az anyagi kihasználását, szexuális tevékenység felajánlásával, nem nevezném egy kicsit sem boldogságnak. Majd akkor legyél ennyire magabiztos és "boldog", ha majd téged fognak sorra dobni 1-2 éjszaka után, mondván úgyis van jobb, szebb és olcsóbb. Meg persze olyan, aki szeret is, és nem akar letérdelni a pénztárca miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!