Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, beleszólnátok abba,...

Szülők, beleszólnátok abba, hogy mikor találkozik a lányotok a kiszemeltjével? Miért nem jó ez neki?

Figyelt kérdés

Nem akarom elsietni ez a kapcsolat dolgot, mert nagyon jó barátom lett és a barátságunkat sem szeretném tönkretenni.

A lényeg az, hogy megbeszéltük, nem fogunk egymás nyakán csüngeni, mindkettőnknek megvan a saját baráti társasága is.

Ezért megbeszéltük, hogy fix időpontokban fogunk találkozni. Annyit takar ez, hogy hétfőn és szerdán együtt teniszezünk, minden pénteken moziba megyünk, majd elmegyünk egy étterembe vacsorázni, beülünk egy bárba utána, vagy valami, esetleg egymásnál alszunk. Néha elmegyünk együtt bulizni is, de ez nem számottevő.

Meg pl. a Balatonon voltunk együtt 2 hetet, elmentem vele Zürichbe az anyukájához (a válása óta ott él a férjével), voltunk nyaralni is, pénteken is együtt megyünk Bécsbe 4 napra. Úgy érezzük, hogy ez nekünk elég, de anyától azt hallgatom mindig, hogy ez így nem párkapcsolat, Ő ennyi idősen alig bírt meglenni az apám nélkül (el is váltak 2 év után...), meg hogy én túlságosan önfejű és főnökösködő vagyok, idősebb is vagyok a barátomnál, biztosan nem mondaná, hogyha ez neki nem felel meg, hanem majd más lányoknál keres vigaszt... A másik dolog pedig a bemutatás. Mindig mondja, hogy milyen büszkén bemutatná már a család barátainak, a távolabbi rokonoknak, merthogy egy ilyen fiúra büszkének kell lenni, nem titkolni a kapcsolatot. Mi sem titkolunk semmit, de nem érzem szükségét, hogy a legtávolabbi rokon is tisztában legyen az életem részleteivel. Meg amiért most haragszom rá, az az, hogy elmondta ezt apának. Ő Angliában él és vele nem annyira közeli a kapcsolatom... Gyakran vagyok kint, meg minden, de leginkább abból áll az egész, hogy pénzt ad és megad mindent, amit szeretnék, én pedig nem hozom fel sem előtte, sem mások előtt, hogy mennyire sz.r apa (bonyolult). Erre tegnap felhív, hogy kell-e plusz repülőjegy, ha utazok hozzá, mert hallotta, hogy komoly udvarlóm van és ő is szívesen megismerné.

Ő az első komolyabb fiú az életemben és én sem tudom, hogy mi lesz ebből. De anya máris úgy viselkedik, mintha 5 éven belül a férjem lenne és folyton hallgatom, hogy mennyire nem becsülöm meg, nem veszem komolyan.

2015. aug. 5. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ebbe van beleszólása. Ismerek olyat aki nélkül egy percig sem tud meglenni a barátnője, hidd el ez nem kellemes neki. Ezt anyukád sem akarhatja a barátodnak.
2015. aug. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!