Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti szüleitek is beszélnek...

A ti szüleitek is beszélnek veletek csúnyán?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 18:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Apám még talán soha, de anyám rendszeresen a környezetén éli ki a frusztrációit. Én meg a környezetében vagyok. Szóval igen, szokott csúnyán beszélni velem.
2015. okt. 8. 20:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Természetesen igen.
2015. okt. 9. 06:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Soha. Szerencsere nem tuskok a szuleim.
2015. okt. 9. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem kell tuskÓnak lenni ahhoz, hogy valaki csúnyán beszéljen. És lehet csúnya szavak nélkül is tuskóként viselkedni.
2015. okt. 9. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Beszélt apám, amíg el nem költöztem. Voltam kis k..rvától kezdve, mocskos r..hadékon keresztül minden. Meg is van az eredménye, másfél éve 'nincs apám', egy öregotthonban fog egyedül megr..hadni.
2015. okt. 9. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Valóban nem kell tuskónak lenni ahhoz hogy valaki csúnyán beszéljen, de ahhoz hogy valaki a nap feszültségeit a gyerekén vezesse le, ezt csúnya beszéddel fűszerezve, az már tuskó viselkedés..

Magyarul aki csúnyán beszél a gyerekével az egy tuskó.. Rengeteg negatív utóhatása van..

2015. okt. 9. 15:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Akit a legjobban szeretsz gyerekként, akinek leginkább iszod a szavait, akinek a mondandójára mindig adsz, és el is hiszed, az eléggé fájdalmas, hogyha negatív formában nyilvánul meg..
2015. okt. 9. 15:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Kultúr emberek vagyunk, nem.... Sorry
2016. febr. 7. 19:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Proli szokás a 100 alatti iq-s kommunikácó.
2016. febr. 7. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:

"Nem kell tuskÓnak lenni ahhoz, hogy valaki csúnyán beszéljen."

Csak műveletlen, proli parasztnak.....

2016. febr. 7. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!