A ti szüleitek is beszélnek veletek csúnyán?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 18:22
11/22 anonim válasza:
Apám még talán soha, de anyám rendszeresen a környezetén éli ki a frusztrációit. Én meg a környezetében vagyok. Szóval igen, szokott csúnyán beszélni velem.
13/22 anonim válasza:
Soha. Szerencsere nem tuskok a szuleim.
14/22 anonim válasza:
Nem kell tuskÓnak lenni ahhoz, hogy valaki csúnyán beszéljen. És lehet csúnya szavak nélkül is tuskóként viselkedni.
15/22 anonim válasza:
Beszélt apám, amíg el nem költöztem. Voltam kis k..rvától kezdve, mocskos r..hadékon keresztül minden. Meg is van az eredménye, másfél éve 'nincs apám', egy öregotthonban fog egyedül megr..hadni.
16/22 anonim válasza:
Valóban nem kell tuskónak lenni ahhoz hogy valaki csúnyán beszéljen, de ahhoz hogy valaki a nap feszültségeit a gyerekén vezesse le, ezt csúnya beszéddel fűszerezve, az már tuskó viselkedés..
Magyarul aki csúnyán beszél a gyerekével az egy tuskó.. Rengeteg negatív utóhatása van..
17/22 anonim válasza:
Akit a legjobban szeretsz gyerekként, akinek leginkább iszod a szavait, akinek a mondandójára mindig adsz, és el is hiszed, az eléggé fájdalmas, hogyha negatív formában nyilvánul meg..
18/22 anonim válasza:
Kultúr emberek vagyunk, nem.... Sorry
19/22 anonim válasza:
Proli szokás a 100 alatti iq-s kommunikácó.
20/22 anonim válasza:
"Nem kell tuskÓnak lenni ahhoz, hogy valaki csúnyán beszéljen."
Csak műveletlen, proli parasztnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!