Hogyan, mikor, miért haltak meg a szüleitek?
Az én Édesanyám szívinfarktusban halt meg 2000-ben, 67 évesen, az édesapám másfél évvel később, 76 évesen, egy sérvműtét után 3 nappal.
Az édesanyámat ma már meg lehetne menteni, de 15 évvel ezelőtt a subintenzíven még nem volt erre mód.
Én ekkor 39 ill. 41 éves voltam.
A gyerekeim 11 és 14 éves voltak.
Enyémek még élnek, de anyukám apukája alkoholizmus miatt halt meg (dőlt az orrából és füléből az vér pontosan nem tudom mi volt még kicsi voltam), apukám apukája pedig vonatbalesetben mikor még 10-15 évesek voltak a gyerekei. A dédnagymamám már nagyon idős volt ezért halt meg.
22\N
A szüleim 'hálistennek még élnek, de apukám szüleit sajnos hamar elvesztettük. Nagymamám 11 éves koromban, 53 évesen teljesen hirtelen halt meg. Elaludt. Később kiderült, hogy olyan betegsége volt, amivel az öccse most vígan éldegél, mert ő hajlandó volt elmenni orvoshoz, nagyanyám pedig nem.
Nagypapám napra pontosan 6 hónapra rá halt meg, tüdőrákban. Már 4 éve beteg volt, voltak jobb és rosszabb időszakok. Viszont senki se tudta, hogy már átterjedt a rák mindenre a testében. (Nem mondta el senkinek, nem akart nagymamám nélkül tovább élni) ő 56 éves volt. Apukám pedig mindkettejüknél 33.
Nagyon remélem, hogy nekem nem kell majd ilyen fiatalon elveszítenem a szüleimet.
Anya 2002-ben, SLE-ben (autoimmun), 42 évesen. 13 voltam akkor.
Apa még él.
Egyébként ugye tudod, mennyire indiszkrét a kérdésed?
A kérdés valóban az, de senki nem kényszerített, hogy válaszolni kell.
Az anyám még él.
Az apám 41 évesen halt meg. Öngyilkos lett. Ennek már 19 éve, de olyan mintha csak pár éve lett volna. Akkor voltam gimis.
A nagyszüleim közül csak a mami él. 94 éves. Mindenki más a 90-es években vagy előtte ment el.
Van aki erre szivesen emlekezik? :O
Inkabb ugy mondanam aki nem akar az ne valaszoljon.
Nagyszuleim: infarktus, rak, rak.
Indiszkrét akkor lenne, ha személyesen tenné fel. Névtelenül, önkéntesen válaszolva miért az?
Apukám szívinfarktusban, 1979-ben, ő 31 éves volt, én 3.5, tesóm abban a hónapban lett kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!