Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy ne sírjam...

Mit csináljak hogy ne sírjam el magam?

Figyelt kérdés

Anyukámnak meglepetés bulit szervezünk és mivel van tehetségem hozzá ezért énekelek is neki.Csak hát anyukám már egy anyák napi idézettōl is elsírja magát ha az egyetlen gyereke mondja.....és nyilván ha látom hogy sír vagy könnyezik ráadásul érzékenyebb fajta vagyok...Mit csináljak h ne sírjak/suklojon el a hangom?Ne nézzek rá amikor neki énekelek vagy mi?Köszönöm szépen elõre is a segítséget!!!

A negatív kommentelõk kèrem kíméljenek hiazen nekem senki ne mondja hogy nem fontos neki az édesanyja/õ nem érzékenyül el mikor a számára a világon legfontosabb személy is mert mindenkinek van (vagy sajnos csak volt)egy olyan ember aki a legfontosabb neki....

15/l

2015. okt. 6. 19:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak is!❤❤
2015. okt. 10. 17:18
 12/14 anonim válasza:
Na mi volt? :)
2015. okt. 30. 15:20
 13/14 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy!:)

Köszi❤

2015. okt. 31. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz volt kibírni egy picit könnyeztem csak szerencsére nem csuklott el a hangom :)

A végén meg a nyakába borult és sírtunk együtt :D

2015. okt. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!