Adsz a gyerekednek zsebpénz? Havonta? Mennyit? Mennyi idős?
7-es!
6-os vagyok és nem tudhatod, mert ahogy írtad, a fiad még csak négy éves. Egy havi bérlet 1250 Ft. Néha be kell adni a suliba x összeget erre vagy arra.
Nem mondanám, hogy el vagyunk eresztve, de rosszul írtam, nem a szüleimtől kapok havi 10 ezret. A nagynénim "kivánsága" volt, hogy ameddig él, ő fizesse nekem a zsebpénzt.
Igaz, nem kevés pénz, es nem vagyunk eleresztve, de ennél többet is kapnak gyerekek.
És ahogy mondtam, félreteszem és gyűjtöm, ami megmaradt, nem szórom el hülyeségekre.
Amíg nem kezdtem a gimit, nem is kaptam zsebpénzt, úgy hogy ennyiben maradjunk. :)
Kérdező, de azt is vedd figyelembe, hogy úgy kapják a havi 1o meg 2o ezret, hogy a legalabb dolgaikon kívül mindenre maguknak kell spórolni.
Én anno nem kaptam zsebpénzt, de nem is kellett magamnak kispórolni a kozmetikumaimat, kisállatfelszerelést vagy a vársoban kajálást...
13 vagyok. heti 500ft-ot kapok. meg kapok még a jegyekre.( jó jegy plusz, rossz jegy levonás)
a testvérem 16, ő heti 1000ft-ot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!