Tényleg vannak olyan családok ahol 1-2 gyerek van és nem kapnak egy fillér zsebpénzt sem?
Mivel sokan hozzászóltak,ahol 2gyerkőc van egy formán adnál vagy a fiúnak vagy a lánynak adnál többet?
10ezer egy hónapra?
Kerdezö,
a kortol függöen adjal! Egy 8 evesnek kevesebb jar, mint egy kamasz gyereknek
Great! :-)
Lengetem a kalapom elötted!
En kesöbb a szocializmusbol ledobbantottam a kapitalizmusba. Ebben az uj rendszerben aztan méreg volt a takarekossag. A forintnak gurulnia kellett. :-) Bár, en azt mondom, hogy ha az ember nem ismeri meg a munkaja erteket (mert a penznek nincs erteke, csak az a papir amire nyomtattak), akkor az az ember a kapitalizmusban is megbukik
Kicsit nosztalgiazzunk! Mennyi volt az adag fagyi annak idejen? 1 Ft?
En ha, vettem, mindig ket forintert vettem magamnak fagyit. Olyan fagyit, azota meg sehol sem ettem.
A gyerekeknek még folyoszamlat is nyitnak.
En is nyitottam egyet az en gyerekemnek.
Ennek a celja, hogy a gyerekek mar idöben tanuljak, nem csak a penzzel valo banast, hanem szokjak a banki ügyleteket.
Masreszt, a bankok igyekeznek jo koran magukhoz kötni a ügyfeleket
"Én 2-3 évvel ezelőttig azt hittem, hogy ez csak amerikai szokás "
:)
Ez aranyos volt. En 30 evvel ezelott voltam gyerek, de en is kaptam zsebpenzt, testverem is. Abban pont az a lenyeg hogy rendszeresen kapod, es nem kell kuncsorogni a szulonel ha akarsz valamit venni.
A lanyom is kap.
Ha tobb gyerekem lenne, akkor mindenki a koranak megfelelo osszeget kapna. Lany es fiu kozott termeszetesen nem tennek kulonbseget, de egy 8 es 15 eves gyerek kozott mindenkeppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!