Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg vannak olyan családok...

Tényleg vannak olyan családok ahol 1-2 gyerek van és nem kapnak egy fillér zsebpénzt sem?

Figyelt kérdés
Ahol 3-4gyerek van azt megértem,de ahol 1-2van ott azért valamennyi csak beleférne?
2015. okt. 4. 10:29
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Mivel sokan hozzászóltak,ahol 2gyerkőc van egy formán adnál vagy a fiúnak vagy a lánynak adnál többet?

10ezer egy hónapra?

2015. okt. 4. 13:18
 22/37 anonim ***** válasza:
53%
mindenképp egyformán! (miért adnék egy lánynak tobbet?..ez ostobaság)
2015. okt. 4. 13:19
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem ostobaság,ne kötekedj!!!
2015. okt. 4. 13:22
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mondj rá egy ésszerű indokot, hogy miért is jó, ha nem szerint megkülönböztetjük a gyerekeket? Már jó korán bele kell táplálni a fiúba, hogy a nők alsóbbrendűek, kevesebbet érnek? Vagy a lányba, hogy ő neki több jár, mert a fiúknak kell őt kiszolgálni?
2015. okt. 4. 13:37
 25/37 A kérdező kommentje:
Rendben akkor arra kérek választ 2gyerek esetében fejenként mennyit adnátok?
2015. okt. 4. 13:38
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Erre így nem lehet válaszolni. Hány évesek? Egy 8 évesnek és egy 18 évesnek kicsit mások az igényei. Mennyi a család bevétele? Ha minimálbért keresnek, akkor nyilván nem fognak 30-40ezret adni, de ha 1milliót, akkor ennyi meg se kottyan.
2015. okt. 4. 13:41
 27/37 anonim ***** válasza:
66%

Kerdezö,

a kortol függöen adjal! Egy 8 evesnek kevesebb jar, mint egy kamasz gyereknek

2015. okt. 4. 14:05
 28/37 anonim ***** válasza:

Great! :-)

Lengetem a kalapom elötted!

En kesöbb a szocializmusbol ledobbantottam a kapitalizmusba. Ebben az uj rendszerben aztan méreg volt a takarekossag. A forintnak gurulnia kellett. :-) Bár, en azt mondom, hogy ha az ember nem ismeri meg a munkaja erteket (mert a penznek nincs erteke, csak az a papir amire nyomtattak), akkor az az ember a kapitalizmusban is megbukik

Kicsit nosztalgiazzunk! Mennyi volt az adag fagyi annak idejen? 1 Ft?

En ha, vettem, mindig ket forintert vettem magamnak fagyit. Olyan fagyit, azota meg sehol sem ettem.

2015. okt. 4. 14:14
 29/37 anonim ***** válasza:
87%

A gyerekeknek még folyoszamlat is nyitnak.

En is nyitottam egyet az en gyerekemnek.

Ennek a celja, hogy a gyerekek mar idöben tanuljak, nem csak a penzzel valo banast, hanem szokjak a banki ügyleteket.

Masreszt, a bankok igyekeznek jo koran magukhoz kötni a ügyfeleket

2015. okt. 4. 14:20
 30/37 anonim ***** válasza:
65%

"Én 2-3 évvel ezelőttig azt hittem, hogy ez csak amerikai szokás "

:)

Ez aranyos volt. En 30 evvel ezelott voltam gyerek, de en is kaptam zsebpenzt, testverem is. Abban pont az a lenyeg hogy rendszeresen kapod, es nem kell kuncsorogni a szulonel ha akarsz valamit venni.

A lanyom is kap.

Ha tobb gyerekem lenne, akkor mindenki a koranak megfelelo osszeget kapna. Lany es fiu kozott termeszetesen nem tennek kulonbseget, de egy 8 es 15 eves gyerek kozott mindenkeppen.

2015. okt. 4. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!