Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyut h kivegye...

Hogy vegyem rá anyut h kivegyen az ebédlőből? 13L

Figyelt kérdés
Februárig ingyenes a kaja nekem a suliba.De egy baj van.Az ebédlősek enyhén szólva hü!√ék.Nem nézek le senkit amúgy de akkor is elviselhetetlenek.Mindenki beszólogat nekem hogy nagy orrom van meg ilyenek,mindenki előz mindenkit,tolakodás és lögdösődés,dobálják egymásnak a poharat.Tanári felügyelet alatt!Ezt mondtam de csak annyit mondott átgondolja és nem lett belőle semmi.Szóval kéne egy indok ami miatt ki fog venni a menzáról.Mondjuk valami ami két három héten belül hatásos..13L
2015. okt. 3. 14:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Anyukád a hajra mit mond?
2015. okt. 3. 18:20
 22/38 A kérdező kommentje:
Mivel engem a haj nem izgat semmit.
2015. okt. 3. 18:22
 23/38 anonim ***** válasza:
30%

Azért, hadd ne keljen már örülni annak az ehetetlen mosléknak amit közoktatásban menzaként adnak. A városunkban pl most mondott fel a kajás cég minden konyhai dolgozója, miután látták, hogy milyen húsból akarnak főzetni velük a gyerekeknek. Büdös, romlott, mócsingos húsdarabkákat hoztak, hogy az majd jó lesz a kölköknek. Mindenki felmondott, elég nagy cirkusz lett belőle.

Én is menzás voltam egy darabig, de gyűlöltem, nem ettem rendesen soha, vettem a péksütiket a büfében, este meg teletömtem magam vacsoránál, így anyám belátta hogy ez így nem jó, végül inkább egy közeli étteremben rendeltünk menüt, kb napi egy ezresért, leves+második, ott isteni finom volt.

Én biztos nem hagynám, hogy a gyerekem azt a moslékot egye, amit a suliban elé tesznek... Ha nem éhezik a család, akkor érthetetlen számomra, hogy miért etetné valaki azt a gyerekével.

Az meg nem mindegy azért, hogy a saját vagy anyám haját húzom ki a kajából, vagy valami vadidegen konyhásnéniét, aki a jó ég tudja mennyire tetves, korpás stb.........

2015. okt. 3. 19:02
 24/38 A kérdező kommentje:
Pár éve nagggyon jó volt a kaja.Aztán jöttek a hajszálak.Azok szépen eltűntek,de egy csomó kaja műanyag ízű.Egyenlőre csak a rizs meg a nokedli a borsópöriben.A levesek meg sósak.A társaság bunkó.Cserébe nem mehetek a barátaimmal együt haza.
2015. okt. 3. 19:07
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak én nem értem, hogy mit akart írni ez a gyerek?

"Az ebédlősek enyhén szólva hü!√ék"

Kik azok az ebédlősek? A konyhásnénik? Kétlem, hogy ők csúfolnának, pláne rendszeresen. A többi rászoruló gyerek? Ők viszont nem csak az ebédlőben vannak ott, hanem együtt vagytok egész nap, nem hiszem, hogy csak pont mindig evés közben veszik észre az orrodat, akkor az iskolába se akarsz bemenni, vagy mi..? Komolyan, mit akartál írni?

2015. okt. 3. 20:39
 26/38 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 23-as!

Amikor én gyerek voltam (1980-as évek)valóban borzalmas volt a menza kaja. Lehet, hogy most is ilyen, nem tudom.

(Bár a kérdező nem elsősorban az étel minőségére panaszkodott.)

Itt azonban kérdés, hogy az ingyenkaja nélkül tudnának-e a szülők BÁRMIT is enni adni neki. Hiszen nyílván nem ok nélkül kapja az ingyenkaját. A semminél pedig a menzakaja is jobb.

Nem tagadom, hogy ez egy nagyon tragikus helyzet. De sajnos ma Magyarországon ez a helyzet kb. 4 millió embernél.

2015. okt. 3. 20:44
 27/38 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 23-as és 26-os nektek agyatokra ment a jólét.

Az én gyerekeim is menzások, és mindig nagyon finom a kaja, pedig nem a rózsadombi menzára járnak, hanem az egyik a 8. kerületbe, ami nem éppen a legmenőbb kerület. Megkérdeztem őket a nagylányéknál tegnaő A- menü: Marhahúsleves volt és Milánói makaróni. B- menü: Zöldségleves és Stroganoff pulykamell. A kisebbet is megkérdeztem , hogy ő mit evett tegnap, mivel máshova jár. Náluk tegnap Paradicsomleves volt és Brassói, a B menüre nem emlékszik. Ezen mi nem jó??? Komolyan nem értem. Mondjuk én sosem tettem 1 kiló sót a levesbe és nem is nutellás kenyéren nőttek fel a gyerekeim. Lehet, hogy nektek ezért nem jó a menza.

2015. okt. 3. 21:07
 28/38 anonim ***** válasza:
13%

ma 21:07

Én egy vidéki általános suliba jártam. Nálunk legtöbbször "spagetti" volt (= félig főtt tészta, a belseje ropogott... rajta ketchup meg egy kanál fűszerezetlen darálthús.) A másik kedvenc a "tejbegríz" volt, aminek a tetején 1 centi víz állt. A levesnek mosószeríze volt. A hús mócsingos volt MINDIG, a rizs volt csak ehető, de az meg ízetlen. Minden fogás borzalmas volt.

2000-től voltam általános sulis, szóval ez nemrég volt...

2015. okt. 3. 21:28
 29/38 anonim ***** válasza:
18%
Ja, és a menü meg felejtős, leves kb minden nap ugyanaz volt ("húsleves" - mosószerízű lében úszkált 2-3 szál cérnametélt), néha, ünnepnapokon volt paradicsomleves, még ritkábban gyümölcsleves. A másodikból is annyi volt a választék, hogy kérsz vagy nem kérsz :D Szóval számomra az A és B menü választéka hihetetlenül menő dolog, nálunk ilyen nem volt :/
2015. okt. 3. 21:30
 30/38 anonim ***** válasza:
11%
Ja, és nem ment agyunkra a jólét, most pl iskolai szünetekben itthon Eurest-es kaját eszek. Nem tudom ismered-e a céget, gyárakba, kórházakba főznek nagy mennyiségben, kb 600 forint körül jön ki egy menüjük. Van néhány dolog, amit rosszul készítenek, de általában nincs bajom velük, pedig ez se puccos kaja. :D Viszont valahogy a menzákat xy politikus barátja és üzletfele csinálja, aki sz..rik a minőségre, csak minél olcsóbban lehessen kihozni a dolgokat.
2015. okt. 3. 21:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!