Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Anyagi helyzetről van szó. Jól állunk, de annyira nem, hogy többlépcsős külföldi utat engedjünk meg magunknak. Adott egy lehetőség a suliban, egy 3napos olasz út.

Tavaly voltam máshol és nagyon jó volt a társaság, ezerszer megismételném, új kultúrák, nyelvgyakorlás...

Mondtam anyáéknak, hogy kifizetem a saját pénzemből (van rá elég), és nyáron úgyis dolgozni szeretnék, visszajön majdnem az egész ára.

És kiakadtak azon, hogy dolgozni szeretnék, mert szerintük az megalázó. Idén nyáron is szerettem volna, de nem engedték. Pedig akármit mondanak, dolgozni fogok. Nem szeretném, hogy rám költsenek ennyit.

17/l

2015. szept. 28. 21:43
 1/5 anonim válasza:
Inkabb buszkek kellene, hogy legyenek. Nyilvan nehez egy szulonek mikor eloszor dolgozni engedi gyereket, de majd beletorodnek, es buszkek lesznek rad.
2015. szept. 28. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Dolgozni megalázó??? Ha nem így gondolkodnának, esetleg ők is megengedhetnék maguknak a többlépcsős külföldi utat...
2015. szept. 28. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Inkabb orulj neki, hogy nem kell dolgoznod. Raersz meg. Maskeppe is meghalalhatod, hogy szeretnek a szuleid.

Mas meg itt arrol panaszkodik, hogy kirakjak meg elveszik a megkeresett penzet...

2015. szept. 29. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen az a többlépcsős külföldi út?
2015. szept. 29. 07:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Úúú elnézést, javít a telefonom. Többlépcsős. :)

És köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!