Mit csinaljak ha anya nem engedi a netrol valo rendelest?
Elég szűk látókörű anyukád.
A vaterát nézted már? Elég komoly a kínálat. Mellesleg ezeken az oldalakon vannak eladó és vevő értékelések, komoly regisztráció van....
Használt??? :D :D
A vaterán többségében új holmik vannak :D
Nem is ismered az oldalt :D
Az emag jó, bár elég drága ...
egyébként én sem szívesen rendelek olyan oldalról ahol nincs utánvét, nem szeretek előre utalni, épp ezért nem rendeltem még ebayről vagy aliexpressről...
Hülyeség. eBay teljesen biztonságos, a vevőt védi. Én eddig mindig visszakaptam a pénzem, ha nem jött meg időben a termék (volt többször is, hogy a pénzt visszakaptam és utólag még a cucc is megjött), pedig rengeteg rendelésem volt már.
Ennek ellenére szerintem kibírod enélkül. Bár a telefontok az pont olyan dolog, amit csak eBay-ről vennék, mert eddig az üzletekben is sokszor onnan való tokokat láttam, kb. 500%-os haszonnal, de legjobb esetben is dupla-triplaáron.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy nincsenek jó magyar webshopok. Van egy pár ruhaüzlet (H&M, Mango, talán Zara is), körömlakkos oldal (Nailland), sminkes oldal (makeuplaza). Én egy szomszédos országban élek, nekem nincsenek ilyen lehetőségeim (a felsoroltak közül pl. csak Mango van), ölnék ezekért az oldalakért kb.
Vaterán amúgy tényleg sok eBay-es cucc van, már pár éve is így volt. Akkora oldalt viszont, mint az eBay ne is keress, még a hasonló külföldi oldalak (amazon, aliexpress) is alig érnek fel hozzá.
Anyukádat pedig vagy győzd meg, vagy csináltass bankkártyát. Nem tudom, Magyarországon hány éves kortól lehet, de ha még nem, akkor várj pár évet. (megnéztem most utólag, 14-től lehet, az a két év már nem olyan vészesen sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!