Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak ha anya nem...

Mit csinaljak ha anya nem engedi a netrol valo rendelest?

Figyelt kérdés
Csak olyan oldalrol hajlando rendelni ahol van utanveteles lehetoseg de ez ugye csak magyar oldalaknal van es magyarorszagon nincsenek olyan igazan jo webshopok mint pl: ebay,wish... Azt szeretnem kerdezni hogy szerintetek hogyan tudnam ravenni hogy engedje vagy tudnatok nekem olyan az elobb felsoroltakhoz hasonlo oldalt mondani aminel van utanvetel es kb akkora az arukeszlet es a kinalat mint az elobbieknel? Elore is koszonom a valaszokat:) 12/L

2015. szept. 22. 15:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%

Elég szűk látókörű anyukád.

A vaterát nézted már? Elég komoly a kínálat. Mellesleg ezeken az oldalakon vannak eladó és vevő értékelések, komoly regisztráció van....

2015. szept. 22. 15:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vehetunk hasznalt cuccokat ugyhogy sajnos ez is kilove:/
2015. szept. 22. 15:39
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Használt??? :D :D

A vaterán többségében új holmik vannak :D

Nem is ismered az oldalt :D

2015. szept. 22. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Mondj egy példát, pl. most mit szeretnél venni?
2015. szept. 22. 15:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Pl most telefontokot csak ugye azert is nehez elmenni a boltba mert mar vagy fel eve konyorgom neki hogy mennyunk mar el de hat.... felesleges meg en boltba meg nem is lattam igazan olyat ami tetszene
2015. szept. 22. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Csupán 34137 ÚJ telefontok:

[link]

2015. szept. 22. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Vaterán ebayes cuccokat árulnak sokan...
2015. szept. 22. 16:10
 8/13 Költőnő? ***** válasza:
62%
vatera... emag.... h csak kettőt említsek
2015. szept. 22. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Az emag jó, bár elég drága ...

egyébként én sem szívesen rendelek olyan oldalról ahol nincs utánvét, nem szeretek előre utalni, épp ezért nem rendeltem még ebayről vagy aliexpressről...

2015. szept. 22. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Hülyeség. eBay teljesen biztonságos, a vevőt védi. Én eddig mindig visszakaptam a pénzem, ha nem jött meg időben a termék (volt többször is, hogy a pénzt visszakaptam és utólag még a cucc is megjött), pedig rengeteg rendelésem volt már.

Ennek ellenére szerintem kibírod enélkül. Bár a telefontok az pont olyan dolog, amit csak eBay-ről vennék, mert eddig az üzletekben is sokszor onnan való tokokat láttam, kb. 500%-os haszonnal, de legjobb esetben is dupla-triplaáron.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy nincsenek jó magyar webshopok. Van egy pár ruhaüzlet (H&M, Mango, talán Zara is), körömlakkos oldal (Nailland), sminkes oldal (makeuplaza). Én egy szomszédos országban élek, nekem nincsenek ilyen lehetőségeim (a felsoroltak közül pl. csak Mango van), ölnék ezekért az oldalakért kb.

Vaterán amúgy tényleg sok eBay-es cucc van, már pár éve is így volt. Akkora oldalt viszont, mint az eBay ne is keress, még a hasonló külföldi oldalak (amazon, aliexpress) is alig érnek fel hozzá.

Anyukádat pedig vagy győzd meg, vagy csináltass bankkártyát. Nem tudom, Magyarországon hány éves kortól lehet, de ha még nem, akkor várj pár évet. (megnéztem most utólag, 14-től lehet, az a két év már nem olyan vészesen sok)

2015. szept. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!