Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretnék egy Xbox-ot, de...

Szeretnék egy Xbox-ot, de anya nem engedi, mert azt mondja, hogy függő leszek, meg hülye, mit csináljak? Többi lent 15/L

Figyelt kérdés
Barátnőmnek lett egy xbox-a, addig is nagyon szerettem a játékokat (de alkalmam nem volt kipróbálni őket, mert se olyan gépünk, se konzolunk nincsen, ezért csak videókat tudtam nézni), barátnőmnek lett egy kipróbáltam és azóta én is szeretnék egyet, de anya nem engedi, mert azt mondja függő, meg hülye leszek tőle, és ha játszani akarok akkor menjek át barátnőmhöz, de én nem azért megyek át valakihez, hogy játsszak, én fizetném ki az egészet, vagyis nem teljesen, mert bátyám is beszállna, és igen tudom, hogy az igazából nem az én pénzem, mert anya adta, de jövőre megyek nyári munkára s az már az enyém, és mit csináljak hogy megengedje?

2015. aug. 22. 09:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
9%
Igaza van.
2015. aug. 22. 09:28
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Vegyetek meg tesoddal, es kesz. De az xbox bena, ps4 -t kell venni.
2015. aug. 22. 09:32
 3/24 A kérdező kommentje:
de nem tudnék vele annyit játszani, mert a nappaliban lehetne csak a konzol, ott pedig TV-t néznek meg ilyenek, meg egy idő után megunom a játékot és el megyek valahova, ugyhogy nem is tudnék egésznap játszani plussz még kolis is vagyok, és itt fel merülhet az a kérdés hogy akkor mikor használnám, azért van idő amikor tudnám, például amikor beteg vagyok, vagy amikor nagyon unatkozok és nem tudok semmit csinálni
2015. aug. 22. 09:32
 4/24 anonim válasza:
76%
Mond anyukádnak hogy nem leszel függő tölle csak ha unatkozol legyen mivel játsz ès ugyan ugy megcsinálod a házimunkát amiket kell(ha szoktál ilyet)
2015. aug. 22. 09:42
 5/24 anonim ***** válasza:
13%
Függő leszel, hidd el. Idő után saját tv-t is akarsz majd.
2015. aug. 22. 09:44
 6/24 A kérdező kommentje:
igen, szoktam házimunkát csinálni, már olyan is volt hogy kitakarítottam az egész konyhát és senki nem kért meg rá és semmit nem kaptam érte, de így se engedi meg már mondtam neki :/ mert azt mondta hogy az a kinect az jó, meg minden de ahoz xbox kell ,de így se
2015. aug. 22. 09:45
 7/24 anonim ***** válasza:
18%
Hát a saját lakásotokban jó hogy nem fizetèst vársz azèrt mert magadtól kitakarítottad a konyhát... Húha
2015. aug. 22. 09:49
 8/24 A kérdező kommentje:
nem vártam semmit, csak kedvem volt kitakarítani
2015. aug. 22. 09:55
 9/24 anonim ***** válasza:
1%
mit érdekel anyád véleménye elmultál 18 azt teszel amit akarsz mutass be neki és vedd meg a ixbokszot
2015. aug. 22. 10:03
 10/24 A kérdező kommentje:
15 vagyok, de ezt irtam :D
2015. aug. 22. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!