Anya azt mondta hogy nyáron olyan lehet majd amilyet csak én akarok.Ezért nagyon várom már.Valamelyik nap megkérdezte h gondolkodtam e rajta.Szóval azt mondtam hogy szeretném ha jövő nyáron be lenne festve az egész lilára szinezővel.Erre elkezdett üvölteni hogy mit képzelek.Rákérdeztem hogy miért nem lehet,erre azt mondta mert nem.Aztán azt is megkérdeztem hogy milyen érve van ellene és azt mondta hogy nem fog érvekkel kibújni dolgok alól mint ahogy én.Én nem azért érvelek hogy kibujjak dolgok alól hanem kompromisszumot próbálok kötni.De amit mondott azt nem értem mert suli előtt nyáron szőkítve is volt a hajam meg volt vörös tincsem.Akkor most miért olyan felháborító amit kértem?13L
Ne fesd be lilára..hidd el 5ev mulva ugyis cikinek fogod tartani
2015. szept. 27. 10:02
2/28 A kérdező kommentje:
De nyárra amikor csak otthon meg a nagyszüleimnél vagyok.meg egyszer táborba.A parókán gondolkodtam de azt meg nem engedi
2015. szept. 27. 10:03
3/28 anonim válasza:
én megengedném.. a te dolgod hogyan égeted be magad, majd ha megszólnak rájössz magadtól. És akkor nem én voltam a mumus, mégis rájössz. Egyébként meg szerintem tiniként mindenkinek voltak gáz hajszínei. Bár 13 évesen nem kéne roncsolnod a hajad.
2015. szept. 27. 10:04
4/28 anonim válasza:
Próbálj meg te érveket mondani neki. Pl. hogy ez nem valódi festék, hanem csak színező, ami néhány hajmosással kijön a hajadból. Vagy abba is belemehetnél, hogy nem az egész hajadat fested be, hanem csak néhány tincset.
2015. szept. 27. 10:15
5/28 anonim válasza:
Nyár még messzi van. Én a helyedben egyelőre hanyagolnám a kérdést, hosszútávú stratégiát készítenék.
Kompromisszumnak esetleg hajkréta? Egy mosással kijön, talán azt megengedi. Szerintem semmi elborzasztó nincs a kérésedben, nem lesz maradandó hatása, legfeljebb felnőttként mosolyogsz majd néhány fényképeden. Én megengedném, de hát nem én vagyok az anyukád.
2015. szept. 27. 10:18
6/28 anonim válasza:
Az én anyukám se engedi meg, hogy fessem a hajam, mert 1. úgy nézek ki mint aki ötven éves (???) 2. mert nem. Egyénként mindenki más szerint a vörös sokkal jobban áll nekem és ez inkább én vagyok, mint világosbarnával. Én is jobban szeretem így a hajam szóval festeni fogom ha engedi, ha nem.
Egyébként meg fiatal vagy használd ki. Egyáltalán nem értem, mi ciki egy lila hajban? De most komolyan...
Anyukádat szerintem nem fogod rávenni sehogy arra, hogy megengedje, mert a szülők szeretik azt játszani, hogy "csakazértsem!". Ha nagyon szeretnéd lilára a hajad akkor úgyis megcsinálod. :)
2015. szept. 27. 10:39
7/28 anonim válasza:
*Egyébként
2015. szept. 27. 10:40
8/28 anonim válasza:
Hova fejlődünk... 13 éves vagy és már festenéd? Gondolom megint ez a raj dolog... 13 évesen haj festés 14 évesen meg már drogozol és cogizel meg minden féle bulikba jársz. Nagyon el vannak tájolodva a mai gyerekek. Ráadásul lila haj? Ha lenne most lányom és ezt kérné akkor érvelnék mellé egy fülest is. Anyukádnak igaza van. Hála isten még vannak normális szülők.
2015. szept. 27. 10:41
9/28 anonim válasza:
valószínűleg azt nem akarja, hogy rád néznek az emberek és azt gondolják, ennek sem normális az anyja.
Máskülönben egyrészt szeptember végén mi a fenének azon pörögni, hogy jövő nyáron mi lesz, másrészt meg nekd miért ekkora létszükséglet papagájt csinálni magadból?
2015. szept. 27. 10:48
10/28 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el, hogy amíg gyerek vagy, addig a szüleidre hozol szégyent. Majd ha felnőttél azt csinálsz magaddal amit akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!