Mit tegyek hogy anyum megengedje? Bovebben lent!
Pont igy es ha megkérdezi miert akarod akkor ne azt mond, hogy Mar mindenki leborotvalta, inkabb azt, hog zavar es gaznak érzed
Módjuk szerintem semmi köze ehhez a mensinek
Mármint úgy, hogy megengedi-e :D
Nekem kb 1 éve jött meg, de mar előtte is szortelenitettem:D
15/L
Mi köze van ennek ahhoz, hogy meg van-e?
Szőrös? Akkor nyugodtan mondd, hogy zavaró, ciki, pl. tesiórán, meg egyébként is nyáron ujjatlanban.
Nekem anya nem engedte a mellrák miatt.
Én inkább nem hordok ujjatlant,minthogy másoknak megfeleljek.Senki nem várhatja el egy férfitól/nőtől/lánytól/fiútól, hogy szőrtelenítse magát!
És ha először csinálod megvághatod magad,ami hetekig fáj.
Ha neked ezek ellenére is "bejön",hogy "kövesd a divatot" akkor ok.
Elé állsz és elmondod neki amit ide kiírtál. Mondjuk anyudhoz odamész és elkezded: Figyu anyu, elkezdett nőni a hónaljamban a szőr, nagyon zavar és hiába mosom meg rendesen állandóan büdösebbnek érzem magam, nagyon zavar, levághatom?
Ennyi.
Kedves 5-ös! Nagyon el vagy varázsolva! Meg az anyukád is csak jó kifogást keresett! Semmi köze a mellráknak a hónalj-szőrtelenítésnek(ha így lenne akkor mindenki aki levágja/gyantázza rákos lenne). Ha pedig elvágod nem fáj hetekig, maximum fél órát se! Gondolkozz már! Ha megvágod az újad az sem fáj hónapokig!! Anyukád jól rád ijesztett, gratulálok az elrettentési technikához!
Én 32 éves vagyok, 20 éve borotválom magam, de ekkora baromságot még soha nem hallottam ellenvetésként!
4-es: [link]
De tényleg, bemész a DM-be, és veszel pár eldobható borotvát. Borotvahab helyett ajánlom a testápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!