Mit tegyek hogy anyum megengedje? Bovebben lent!
Figyelt kérdés
Nem merem megkerdezni anyum hogy leborotvalhatom-e a honajam...igaz hogy meg nincs meg,de eleg zavaro...minden baratnomnek megengedtek,pedig meg nekik sincs meg. Hogyan kerdezzem meg? 12/L2015. szept. 20. 20:58
21/27 anonim válasza:
Nagyon jót nevettem én is a 4. válaszolón :DD El sem akarom hinni, ekkora hülyeséget még kb. soha nem hallottam.
22/27 anonim válasza:
4-es vagyok.
Egyik tanárunknak ettől lett mellrákja!
Nem akarok a sorsára jutni!
23/27 anonim válasza:
Ettől nem kaphatott mellrákot.
24/27 anonim válasza:
Hatalmas tévhit.
Annyira, mint hogy a cicának tejet kell adni. (a legtöbb macsek ugyanis laktózérzékeny)
25/27 anonim válasza:
De négyes nem csak a mellrákos dolog volt vicces, hanem úgy komplett az egész válasz. ("akkor ok.")
A "hetekig fáj" is nagyon komikus számomra. Én pont, hogy már kb. 50 ezerszer megvágtam magam borotvával (tudom, béna vagyok :/ ), de soha nem fájt 2 percig sem, nem hogy hetekig. :D Sőt, általában meg sem érzem, ha megvágom magam.
De azért a mellrákos állítás tényleg viszi a pálmát.
26/27 anonim válasza:
23-as biztos,akkor az orvos mondott hülyeséget.
27/27 anonim válasza:
Igen, valószínűleg attol lett mellrákja :'D
De akkor járj egy dzsungellel :D
Igazából neked ciki :'D
Hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!