Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az baj ha az...

Szerintetek az baj ha az ember a tanulasba fojtja a banatat? ( Bovebben lent. )

Figyelt kérdés

En nagyon ezt a periodusomat elem. Nem szeretek eljarni sehova, bulizni sem meg semmi pedig regen imadtam.

Igazabol a tanulast is megszerettem es elkezdtem konyvet is olvasni rendszeresen. Meggajdultam?

Mintha kiforditottak volna. Teljesen az ellenkezoje vagyok annak ami voltam pl 1 eve.

( egy szakitas utan indult el ez az egesz)

Szerintetek gaz hogy ilyen vagyok?

2015. febr. 15. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jobb mintha innal vagy drogoznal. A tudas egyebkent is trendi.
2015. febr. 15. 11:17
 2/11 A kérdező kommentje:

De az nem baj hogy a szemelyisegem ekkorat valtozott?

Tenyleg kicsereltek. Nagyon fura...

2015. febr. 15. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez normális, és nem vagy vele egyedül. Nekem szép emlékeim vannak a két kapcsolatom közötti másfél évből. Sokat tanultam, és így a tananyag olyan szépségeit, mélyebb összefüggéseit is felfedeztem, amit felszínes, vizsga előtti tanulással nem lehetett volna. Kipróbáltam többféle hobbit, ilyesmi. Jó időszak volt - de persze nem bánom, hogy azóta már házasságban élek.
2015. febr. 15. 11:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Es Te nem voltal maganyos vagy szomoru kozben?
2015. febr. 15. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem banatos vagy, hanem felnottel, megjott az eszed.
2015. febr. 15. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez bizony tragédia. Vigyázz, mert még az is megtörténhet, hogy végül nem maradsz egy sült paraszt, és érteni fogod a világ dolgait!
2015. febr. 15. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:

A tanulás sosem baj, de tényleg ne "gajdulj" bele.

A magányra mindenképp jó módszer, ha az ember feltalálja magát, de írok egy konkrét példát:

A sógornőmnél is így kezdődött, nem szeretett eljárni társaságba, nem volt pasija stb. és a tanulásba és az olvasásba temette magát. Annyira belemerült, hogy mára már teljesen képtelen társasági életet élni és ismerkedni. Ugyan már van férje, de őt is társkeresés útján ismerte meg, nincsenek meg jól, a házasságul jobban emlékeztet egy üzleti befektetésre, mint valódi párkapcsolatra. 40 éves korára már rengeteget tanult és számtalan iskolát tanfolyamot végzett el, szinte mániákus lett, de valójában a mai napig nem érte el amit akart, és még mindig keresi önmagát.

A tanulásod legyen most egy mentsvár, de ne minden más helyett, hanem egyéb dolgok mellett. Tanulj meg néha felnézni a könyvlapok mögül, nehogy beleess Te is ebbe az őrületbe, amibe a sógornőm.

2015. febr. 15. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van, viszont emellett igen is erőltesd meg magad és élj társasági életet. Nem kell partyarcnak lenni, de ülj össze egy barátnőddel egy kávéra, menjetek el vacsorázni, hívd át egy filmre, vagy bármi olyan, ami kicsit kiránt a tanulás világából. Ezen felül pedig sportolj valamit! Fizikai úton is le lehet vezetni a feszültséget, ebbe is lehet menekülni! Már az is sokat számít, hogy nem mindig a könyveket bújod, hanem elmész egy edző terembe, embereket látsz, vagy elmész futni, a szabadban vagy.

Egyáltalán nem baj, ha így gondolkozol, részben én is ilyen vagyok, de nekem is saját káromon kellett megtanulnom, hogy a végtelenségig ezt nem lehet csinálni! Nagyon szeretem a szakomat és nagyon szeretek olvasni is, de ha az embernek nincs más az életében, csak a könyvek/betűk, abba bizony belebetegszik. Hiába érzi úgy, hogy leköti magát, még is magányos állandóan. Ne ess ebbe a hibába!

2015. febr. 15. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

7. Voltam.

A könyvekből információt szerzel, de tapasztalatot nem.

Ebbe a hibába esett a sógornőm is, nem tud élni azzal a tudással, amit eddig megtanult. Amit a 8. írt, tanulás mellett eljárni sportolni valamit nagyon jó ötlet.

2015. febr. 15. 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:

Jo hat en mar tapasztaltam azert...

Hisz pont a sok bulizas miatt (meg ugye szakitas) lettem ilyen .

2015. febr. 15. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!