Mit tegyek hogy anyum megengedje? Bovebben lent!
(4-eshez fűzném hozzá)
Ha félsz, hogy megvágod magad akkor vehetsz minőségibb Gillette borotvát (egyre több pengét tartalmaz, és a legújabb típusokkal akkor sem tudnád megvágni magad, ha akarnád) bár drágább mint az eldobható
10 év borotválkozás után, még mindig nem tudom, hogy lehet megvágni magam... Pattanás tetejét vittem már le, de az már eleve fájt, így legalább eltűnt :D Egy kis vágás meg max 1-2 napig fáj, ha neked hetekig tart egy pár centis vágás begyógyulása, akkor sürgősen menj orvoshoz, ez nem vicc...
A mellráknak meg mi köze van ahhoz, hogy a hónaljadban növő szőrszálaknak a bőrnél van végük, vagy kilógnak? :D
Kérdező: lemész a boltba, megveszed a legolcsóbb borotvát, bár a legtöbb háztartásban szerintem van otthon egy csomaggal, és leborotválod magadnak. Esetleg megpróbálhatod rövidre nyírni, én is azzal kezdtem a te korodban.
# 4
Megkérdezhetem, hogy anyukád milyen kapcsolatot feltételez a hónalj szőrtelenítés és a mellrák kialakulásának valószínűsége között?
Először azt hittem, félreolvastam valamit, aztán most percek óta azon töröm a fejemet, hogy mégis hogyan függhetne össze ez a két dolog, de tényleg a leghalványabb elképzelésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!