Mit csináljak hogy megengedje? 13L
13 éves vagy, baromi sok méreganyag van a festékekben, szőkítőkben. Nem való egy fejlődő gyereknek.
Próbálkozz inkább kimosható egy alkalomra szóló színezőkkel, krétákkal!
A nyar hol van meg??!! Addig meg puhithatod.
Eloszor nem is ertettem, mire gondolsz mivel a targyat jol kihagytad az elso mondatbol, sot utana se derul ki, hogy a hajadra gondolsz csak a szokiteses resznel. Azt gondoltam a szobad szinerol van szo vagy valami...
Színező és színezőközt elég nagy különbség van. Nekem volt már olyan színezőm (NEM festék, színező!), ami abszolút nem jött ki mosással.
Szerintem sem inni, dohányozni, sem a bőrére kenni nem kéne mérgeket amíg fejlődő gyerek. Első az egészség.
19:58 Nálunk nem is egy diák van (lány és fiú egyaránt), akik zöld-kék hajjal jönnek be és nem cikizi őket senki, mert ugye mindenki felnőtt ember, és nem a hajszín az, ami meghatározó. Az ilyen emberek általában kreatívak, érzékenyek, jó fejek és nincs baj az agyukkal. Én is nem egyszer akartam valami extrémebb kékre festeni a hajam..hogy miért? Mert tudtam, hogy lekopik 1-2 hónap(!!!) után, addig is hordom, mert MOST ez a divat...pedig nincs gond az agyammal :) Amúgy még mindig egy 13 éves gyerekről beszélünk, aki szeretne valami újat kipróbálni...ha szülő lennék, engedném nyárra..aztán megtapasztalja magán hogy ha rosszul érzi magát, és többet nem csinálja.
Amúgy én intenzív vörös violett-re festem a hajam de csak azért, mert az eredeti hajszínem (szőke) előnytelen a fehér arcomhoz. Ennyi erővel festhetném sötétkékre is, mert az is jól állna.
Ha ilyen korlátolt, hagyd, vagyis jegeld a témát.
Nekem 13 évesen a ballagás előtt volt neonrózsaszín - persze, lemosható, direkt bolondballagás csütörtökjére, és apa egy jót nevetett, mikor meglátott (nem szóltunk neki, sem bnőm anyjának).
Aztán beleblodnultam a vörösbe, amire csak annyit mondott, ha nyárom akarom, befestethetem lemoshatóval. De közben rájöttem, hogy szeretem a szőkés-barnás hajam, így azóta sem színeztem semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!