Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy megengedje?...

Mit csináljak hogy megengedje? 13L

Figyelt kérdés
Anya azt mondta hogy nyáron olyan lehet majd amilyet csak én akarok.Ezért nagyon várom már.Valamelyik nap megkérdezte h gondolkodtam e rajta.Szóval azt mondtam hogy szeretném ha jövő nyáron be lenne festve az egész lilára szinezővel.Erre elkezdett üvölteni hogy mit képzelek.Rákérdeztem hogy miért nem lehet,erre azt mondta mert nem.Aztán azt is megkérdeztem hogy milyen érve van ellene és azt mondta hogy nem fog érvekkel kibújni dolgok alól mint ahogy én.Én nem azért érvelek hogy kibujjak dolgok alól hanem kompromisszumot próbálok kötni.De amit mondott azt nem értem mert suli előtt nyáron szőkítve is volt a hajam meg volt vörös tincsem.Akkor most miért olyan felháborító amit kértem?13L
2015. szept. 27. 09:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

13 éves vagy, baromi sok méreganyag van a festékekben, szőkítőkben. Nem való egy fejlődő gyereknek.

Próbálkozz inkább kimosható egy alkalomra szóló színezőkkel, krétákkal!

2015. szept. 27. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nyàron rozsaszin es sotetkek hajam volt. Mindenhol csak a dicserest kaptam :) ha jol all miert ne? Anyumnak is nagyon tetszett. Eloszor o se akarta de sikerult ra vennem. Semmi szegyen nincs ha valakinek "fura" vgy szokatlan a hajszine. Inkàbb egyedi :) 13/L
2015. szept. 27. 15:54
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látom itt sokaknak szövegértési problémájuk van..a kislány SZÍNEZŐVEL akarja lilára festetni a haját..1-2 mosás és kijön. Azért ennyire ne legyetek már vaskalaposak, hogy "jajj szégyent hoz a szüleire" "roncsolja a haját" "úristen a mai fiatalok" Kedvencem, aki már egy hajfestésből levezeti a lány erkölcsi romlását (én is festem a hajam, mégse vagyok qva, hanem egy normális, főiskolás tanuló)....Már az is baj, ha szegény ki akar tűnni a tömegből 1-2 hétre? EZ CSAK HAJ!!! Nem piercinget vagy tetoválást akar! Ne mondjátok, hogy fiatalon nem akartatok valami különlegeset! Köszöntem... 22/L
2015. szept. 27. 16:40
 14/28 anonim ***** válasza:

A nyar hol van meg??!! Addig meg puhithatod.

Eloszor nem is ertettem, mire gondolsz mivel a targyat jol kihagytad az elso mondatbol, sot utana se derul ki, hogy a hajadra gondolsz csak a szokiteses resznel. Azt gondoltam a szobad szinerol van szo vagy valami...

2015. szept. 27. 17:56
 15/28 anonim ***** válasza:

Színező és színezőközt elég nagy különbség van. Nekem volt már olyan színezőm (NEM festék, színező!), ami abszolút nem jött ki mosással.

Szerintem sem inni, dohányozni, sem a bőrére kenni nem kéne mérgeket amíg fejlődő gyerek. Első az egészség.

2015. szept. 27. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
22%
16:40 ha fősulira jársz akkor értelmes vagy. De megkérdezhetem, hogy milyen színűre fested? Most le merem fogadni, hogy nem lilára, hanem valami emberi színre. Itt az egyetemen még nem láttam ilyen extrém hajszínű embert, hisz ki cikiznék. Meg általában csak azok színezik ilyenre akiknek gond van a fejében vagy szimplán ezt kívánja meg a baráti köre.
2015. szept. 27. 19:58
 17/28 anonim ***** válasza:

19:58 Nálunk nem is egy diák van (lány és fiú egyaránt), akik zöld-kék hajjal jönnek be és nem cikizi őket senki, mert ugye mindenki felnőtt ember, és nem a hajszín az, ami meghatározó. Az ilyen emberek általában kreatívak, érzékenyek, jó fejek és nincs baj az agyukkal. Én is nem egyszer akartam valami extrémebb kékre festeni a hajam..hogy miért? Mert tudtam, hogy lekopik 1-2 hónap(!!!) után, addig is hordom, mert MOST ez a divat...pedig nincs gond az agyammal :) Amúgy még mindig egy 13 éves gyerekről beszélünk, aki szeretne valami újat kipróbálni...ha szülő lennék, engedném nyárra..aztán megtapasztalja magán hogy ha rosszul érzi magát, és többet nem csinálja.

Amúgy én intenzív vörös violett-re festem a hajam de csak azért, mert az eredeti hajszínem (szőke) előnytelen a fehér arcomhoz. Ennyi erővel festhetném sötétkékre is, mert az is jól állna.

2015. szept. 27. 20:13
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha ilyen korlátolt, hagyd, vagyis jegeld a témát.

Nekem 13 évesen a ballagás előtt volt neonrózsaszín - persze, lemosható, direkt bolondballagás csütörtökjére, és apa egy jót nevetett, mikor meglátott (nem szóltunk neki, sem bnőm anyjának).

Aztán beleblodnultam a vörösbe, amire csak annyit mondott, ha nyárom akarom, befestethetem lemoshatóval. De közben rájöttem, hogy szeretem a szőkés-barnás hajam, így azóta sem színeztem semmivel.

2015. szept. 27. 21:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Egy fiúnak sem fogsz kelleni lila hajjal.
2015. szept. 27. 22:09
 20/28 A kérdező kommentje:
Utolsó!Lila haj nélkül se kellek,de nem is akarok fiúzni.
2015. szept. 28. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!