Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy megengedje?...

Mit csináljak hogy megengedje? 13L

Figyelt kérdés
Anya azt mondta hogy nyáron olyan lehet majd amilyet csak én akarok.Ezért nagyon várom már.Valamelyik nap megkérdezte h gondolkodtam e rajta.Szóval azt mondtam hogy szeretném ha jövő nyáron be lenne festve az egész lilára szinezővel.Erre elkezdett üvölteni hogy mit képzelek.Rákérdeztem hogy miért nem lehet,erre azt mondta mert nem.Aztán azt is megkérdeztem hogy milyen érve van ellene és azt mondta hogy nem fog érvekkel kibújni dolgok alól mint ahogy én.Én nem azért érvelek hogy kibujjak dolgok alól hanem kompromisszumot próbálok kötni.De amit mondott azt nem értem mert suli előtt nyáron szőkítve is volt a hajam meg volt vörös tincsem.Akkor most miért olyan felháborító amit kértem?13L
2015. szept. 27. 09:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Irigylem a problemaidat.

Erre mondja az amerikai, hogy "first world problems".

2015. szept. 28. 14:26
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem támogatnám ha a lányom 13 évesen hajfestési akciót szervezne. Bár mivel neked már voltak ilyen kísérletezéseid édesanyád valószínűleg csak a szín miatt akadt ki. Nem tudnál egy picit konszolidáltabbat választani? Pl. feketés-kék vagy ilyesmi. Az is különleges, de nem olyan közönséges. Ha anyukád ennyire fél ettől a színtől, akkor inkább a parókára beszéld rá, ebay-ről lehet olcsón szerezni. Fizesd a zsebpénzedből, úgy korrekt!
2015. szept. 30. 19:49
 23/28 anonim ***** válasza:
vagy csak a tincsek legyenek lilák :)
2015. okt. 1. 12:46
 24/28 anonim ***** válasza:
Clairsben vannak ilyen spray-ek. Múltkor én is vettem rószaszínt, barna hajamon lilás lett. Felnőtt, komoly nő vagyok, buliból kipróbáltam hétvégén. Egy mosás után lejön. Most miért ne? Miért kell rögtön leugatni ?
2016. júl. 5. 10:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem égő a lila (ha szép lila) és igényesen meg van csinálva. Azt sem engedi, hogy csak csíkozva legyen lilára? Azért valljuk be, hogy ha az egész fejed hupilila lenne elég idétlenül néznél ki.
2016. júl. 5. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de 13 évesen milyen problémái legyenek? Pasi? Munka? Csekkek? Imádom az "irigylem a problémáidat" beszólásokat. Kíváncsi vagyok ezeknek ennyi idősen milyen gondjaik voltak. Ja, nem. Nem érdekel.
2016. júl. 5. 11:16
 27/28 anonim ***** válasza:
13 évesen még a szőkítést és a piros tincset sem engedtem volna. Gyermek Vagy még, kiskamasz. Nem menő, hidd el inkább ciki és közönséges, bár ezt a 13 éves fejeddel úgy sem érted, én sem értettem volna anno (igaz én már vagyok annyi idős, hogy akkoriban ez szóban sem jöhetett volna).
2016. júl. 5. 12:50
 28/28 anonim válasza:

Mivel kb 1 éve írtad ki a kérdést így már 14 vagy. Én kiszőkítettem a hajam 13-14 évesen.

Nekem van egy ismerősöm Pink hajjal volt már neki mindenféle. Eddig a hajszíne miatt nem kellett egy csavónak se , az egyetlen csávó 17 évesen állt vele szóba addig senki és az is egy drogos volt és szétcsalta . Az a kemény 1 hónap alatt senki nem veszi komolyan. Kiröhögik.

13-14 évesen inkább sportolj és legyél okos kedves, segítő kész ne a hajaddal akarj kitünni mert mással nem megy.

2016. júl. 5. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!