Mit tegyek hogy ne így alakuljon?
#10 Teljesen igazad van.
Kérdező!
Először is relax:)
Másodszor pedig,én szívesen adok tanácsot, de kérlek, fogalmazd már meg kicsit érthetőbben az egészet,mert tényleg alig kivehető, ki kinek mit mondott.
Anyukád elajándékozta a te tanulásodra szánt pénzt, hát megvan a véleményem.
Anyukád felnőtt ember, nem nagyon szólhatsz bele az életébe,legalábbis durván nem tudsz beleavatkozni.
Most mit csinálsz jelenleg?
Munka?
Tanulás?
12 kommentbol vegul is csak 3 embernek sikerült a kérdésre valaszolni.
kérdező, szerintem anyukád leszerepelt, hogy gyakorlatilag egy 3 hetes kapcsolatot valaszt helyetted. nézz ki egy kis társ albérletet, ami kb 30e rezsivel együtt (van ilyen)
így ha 1-2 hónapig besegitenek, akkor addig tudsz találni melót és valahogy talpra állni.
anyukadat picit megertem, hogy szeretne kettesben élni a férfival. de azért nem 3 hét után kellett volna kirakni téged, ilyen hirtelen.
arra meg szerintem ne számíts, hogy ők majd fizetik neked az albit hónapokig. anyukad latod milyen, a fickonak meg miért lenne érdeke? neki idegen vagy
Na,a sok gyökér most remélem betérdel a sarokba, és szégyelli magát nagyon.
A Kérdező értelmesebbnek tűnik, mint az itt válaszolók nagyrésze....
Első és legfontosabb!
Ne húzd fel magad a hírek miatt,nem lesz semmiféle háború, ne aggódj :)
Tanulsz még,tessék nézni valami diákmelót!
Esetleg kollégium?
Anyukád nem éppen egy felelősségteljes felnőtt, így a leírásodból.
Amennyire tudsz,próbálj önállósodni, mert anyukád lehet megint csalódást fog okozni neked.
Mikor végzel a suliban,hány év?
Esetleg valamelyik osztálytárssal nem tudnál kivenni albit?
Többen egyszerűbb lenne.
Figyu, velem tök ugyan ez történt, pls mondd már meg, csak nem a belsőszerveid vagyok?????????????????
Ez naon durva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!