Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek alakuljon ki ez a...

Szerintetek alakuljon ki ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Most megismertem egy nőt, akivel kialakulhatna egy laza, szerelmi kapcsolat, de tényleg csak egy laza. Csakhogy van egy srác akivel elkezdett járni, de nem nagyon érdekli amúgy. Egy munkahelyen dolgozunk. A bibi ott van, hogy életem első szerelmét jutatja eszembe a nő, aki két hónap után dobott anno, és volt vagy két év mire kihevertem. Úgy érzem, ez kárpótlás a sorstól felém, vagy csak próba lenne a sorstól? Vágyom már egy jó kis szexre, tényleg nem bonyolódnék bele, de megőrülök ha nem kaphatom meg, így talán letudom tudat alatt a nagy csalódásom az első nagy Ővel. Ti mit mondtok?
2010. okt. 3. 15:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és anno annak is barátja volt. :-
2010. okt. 3. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
te tudod... talán mégis együtt maradtok...de aztán nehogy sírás legyen a vége!
2010. okt. 3. 16:00
 3/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy együtt maradnánk, lehet szemét vagyok, de tudom, hogy hosszúra nem lehetne vele tervezni. De van benne valami, amit anno imádtam az elsőbe és ez nagyon hiányzik, ez hiányzott a majd hároméves kapcsimból is. Igen, ez az amire vágynék amúgy. Istenem, de fura az élet....
2010. okt. 3. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Már nem azért de talán a nőt is bele kéne kalkulálni a dologba. Ő nem egy tárgy amit kárpótlásul kapsz hanem egy mésik ember... Ha mással jár akkor gondolom te sem érdekled őt nagyon.
2010. okt. 3. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
ő olyan típus, hogy nem egyből akar komolyat. én nem használom ki őt, ha ő is akarja. Szerintem... nem kell őt félteni nyugi. itt az erkölcsi dologgal hadilábazok inkább.
2010. okt. 3. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát kérdezd meg nyíltan,hogy komoly-e a kapcsolata a jelenlegi pasival,vagy csak a sex és a társaság miatt van vele..Mert ha igen akkor erre a szerepre te is szívesen felajánlod szolgálataidat....

Ha azt mondja kösz nem,akkor mond,hogy bocs,nem akartad megbántani,pedig nem bánta volna meg....Stb...

Lehet,hogy belemegy,és akkor majd kiderül számodra,hogy pótolja-e a nagy Ő-t.(szerintem nem)

34/N

2010. okt. 8. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túl bonyolitani ne keverd bele az exed azért legyetek együtt mert kölcsönösen jól akkarjátok érezni magatokat.
2010. okt. 8. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:

2 okot mondok, amiért nem fogsz jól járni vele.

1. ha kapásból 2 férfit hülyít, nagyon rendes, becsületes egy hölgyemény lehet.

2. ha rá emlékeztet, akkor őt is keresed benne elev, na most ha ez is dobni fog, szarul fog esni, miután belezugtál, mert bele fogsz

de te tudod, szerintem ennek az égvilágon semmi értelme

2010. okt. 8. 13:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából az zavar, hogy hülyíti az ismerőst, ő meséli itt nekem, hogy úgy látja, kezdi szeretni és ő is őt. És valahogy nem fér meg a becsületembe ez az egész mégsem. Van valami abba is, hogy ha benne is azt látom mint anno a másikba érzelmileg szar lesz később. Ettől félek én is. Köszi mégegyszer.
2010. okt. 8. 19:09
 10/10 A kérdező kommentje:
ja, meg elvileg még két napja nem szexeltek még, mert akkor beszéltem a sráccal, na mindegy is. holnap lehet pontot rakok az i végére.
2010. okt. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!