Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki? Keressem?
Ha te még szeretnél bármit ettől a sráctól, akkor IGEN, írjál neki. Szerinted most mit gondol, ha minden próbálkozását lekoccolod?
Azt kérded, hogyan a továbbiakban... hát így nagyon ne. :D Tudod, szerintem alaból dög dolog kapálóztatni egy srácot, ez oylan mintha kegyet gyakorolnál azzal, hogy méltatod az együttléttel. Badarság és hosszútávon megalázó. Gondolj bele. Nem azt monddom, hogy mindent egyből tegyél meg, amivel csak előrukkol... de hallod, néha azért ADJ IS, néha jelezd szerencsétlennek, hogy azért nem vagy közömbös iránta, mert így, ha semmi fogódzkodót nem hagysz, ha nincs ami egy minimális önbizalmat adjon neki arra, hogy fűzzön téged...
... akkor miért is fűzne tovább, nemde? :)
--
Hakapeci
Előző válaszoló vagyok, bocs a hemzsegő elgépelésekért. :(
Viszont, akkor már ha toldás... egy kalappal, és sok szerencsét! :)
Ismerkedésünkor mindig ő keresett,nem akartam a nyakán lógni,van szabadidelye,hagy töltse a haverjaival.Volt hogy 2 napig nem írt,de utána anál aranyosabbakat!
Aztán 2 év után valami megváltozott benne,most már meg csak én keresem.Ez egy kicsit bosszantó, és agy 4 év után a szakítás témakörét feszegeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!