Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 17 éves...

Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy pálinkát igyon?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 20:20
1 2 3 4
 31/32 Manka68 válasza:
100%

Tényleg nem fogja megkérdezni. :-)) Tehát a tiltással semmire sem megy az ember. A berúgás utáni fejmosás és hegyibeszéd szintén csak a legközelebbi alkalomig hat.

Hogy milyen típusú alkoholt iszik, az ízlés dolga, a sörtől ugyanúgy mattrészeg lehet valaki, mint a pálinkától, ez csupán mennyiség kérdése. És igen, meg lehet inni egy alkalommal is azt a mennyiséget, láttam. :-)

Nem abból lesz alkoholista, aki egy-egy bulin lehajt pár felest. :-) Azt persze mindenkinek magának kell(ene) tudnia, hogy mennyi az elég. Épp ezért lenne jobb, ha a fiatalok felügyelet mellett tapasztalnák ezt ki, nem pedig egy bulinak álcázott ivóversenyen, amikor egyikük sincs észnél, és csak a vakszerencsén múlik, hogy megússzák-e ép bőrrel.

Az alkoholizmus egy teljesen más tészta, nem függ össze sem a bulikkal, sem a szülői tiltással-engedéllyel.

Szóval igen, én engedtem a lányomnak, hogy annyit igyon, amennyi jól esik neki.

Teljesen normális felnőtt lett belőle. :-)

2015. okt. 1. 18:07
 32/32 anonim ***** válasza:
Lassan felnőtt a lányod, nem is kislány már, szóval nincs értelme tiltani. :)
2015. okt. 13. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!