Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy pálinkát igyon?
Tényleg nem fogja megkérdezni. :-)) Tehát a tiltással semmire sem megy az ember. A berúgás utáni fejmosás és hegyibeszéd szintén csak a legközelebbi alkalomig hat.
Hogy milyen típusú alkoholt iszik, az ízlés dolga, a sörtől ugyanúgy mattrészeg lehet valaki, mint a pálinkától, ez csupán mennyiség kérdése. És igen, meg lehet inni egy alkalommal is azt a mennyiséget, láttam. :-)
Nem abból lesz alkoholista, aki egy-egy bulin lehajt pár felest. :-) Azt persze mindenkinek magának kell(ene) tudnia, hogy mennyi az elég. Épp ezért lenne jobb, ha a fiatalok felügyelet mellett tapasztalnák ezt ki, nem pedig egy bulinak álcázott ivóversenyen, amikor egyikük sincs észnél, és csak a vakszerencsén múlik, hogy megússzák-e ép bőrrel.
Az alkoholizmus egy teljesen más tészta, nem függ össze sem a bulikkal, sem a szülői tiltással-engedéllyel.
Szóval igen, én engedtem a lányomnak, hogy annyit igyon, amennyi jól esik neki.
Teljesen normális felnőtt lett belőle. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!