Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy pálinkát igyon?
Én 1x megengednem neki az 5-6-ot is , de nem családi összejövetelen, hanem otthon es akkor rájön, hogy ez eléggé sok
De rendszeresen semmiképp nem engedném
" berugik" :D hát, ezen jót nevettem berúg talán.
17 évesen hétvégente a diszkóban szerinted mennyit iszik? Nem egy kupicát!
1, de max. 2 felest engednék egy 18 éven alulinak.
Nem tiltanám, de azért figyelnék rá, be ne rúgjon. Ha megengedem, lehet, hogy nem lesz számára annyira vonzó.
Valóban nincs értelme tiltani.
Nekem nem nagyon engedték, legalábbis kemény véleményük volt az italfogyasztásról. Ennek az lett a vége, hogy ahogy 18 éves lettem, és elmentem egy bulira, elhatároztam, hogy na most úgy Istenesen be...szok. Kíváncsi voltam milyen az.
Nos, megittam 9 feles házi körtepálinkát, meg rá egy sört. Hát össze vissza hánytam mindent.xD
A magyar elég alkesz népség, itt nincs olyan rezisztencia az alkoholos pancsokkal szemben mint máshol.
Persze az alkohol az egyik legáltalánosabb és elterjedtebb drog az egész világon, úgyhogy arab államokon kívül szinte sehol sem kezelik tiltott vagy igazán megvetendő dologként amíg még nem éri el az illető a masszív, remegő kezű alkoholista állapotát.
Szóval az alkohol-kultúra itthon pocsék, de hát az abszolút tiltás ilyen életkorban teljesen értelmetlen.
Igyon, de ha a saját hányásával beborítva jön haza, akkor másnap a seggével porszívózza össze a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!