Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy pálinkát igyon?
Nem mindegy, hogy 1-2-3 feles néha, vagy napi 1 üveg.
Néha pár kupicával persze hogy engedném, nekem is engedték, kis mennyiségben még jót is tesz.
Ha minden nap be akarna tőle rúgni, azt nyilván nem engedném.
Melyik 17 éves kér erre engedélyt? :DDD
Amúgy, ha megkérdezné, akkor engedném, de úgysem fogja.
17 évesen már majdnem felnőtt, nyilván nem kell minden hétvégén seggrészegre innia magát, de néha-néha semmi baj nincs azzal, ha becsiccsent egy kicsit. :)
Csak pityu az alkohol pontosan az a baj, mint a cigivel. Rohadt nehéz a mértéket megtartani és ha elkezded általában túlzásba is viszed.
Persze roboghatsz a kis fantáziavonatodon a fellegek között, hogy te milyen egyszerű is mértékletesen inni állandóan, de hát ezt mindannyian tudjuk, tényszerű és bizonyított, hogy baromság.
ma 15:13
Az ismerőseim 90%-a sok éve mértékkel iszik. A maradék 10 meg egyáltalán nem.
Nem atomfizika azért, hogy igyál de mégse rúgj be :D Szüleim 20 éve legalább úgy vannak, hogy isznak napi 1-2 sört. Ennyi év alatt ez nem lett több. Nem nagy tudomány kettőig számolni 20 helyett :D
Nem reprezentatív a te 10-es halmazod.
Én is írhatnám, az én ismerőseim pedig ha isznak, annak általában robot üzemmód a vége, de nem írom, felejtsd is el, mert éppen annyira reprezentatív, mint a tied.
Én nem az ismerőseimből indulok ki, hanem pl. Zacher bácsi elbeszélései nyomán.
Te meg szerintem alapból tompán érzékeled ezt, ah szüleid tkp. állandóan be vannak kicsit csípve.
Nem álszenteskedés, az én egyik szülőm is sokáig megitta azt a napi két üveget, örülök, hogy nem folytatta, van differencia.
ma 00:04
Evés UTÁN sokkal jobban esik a pálinka, mint előtte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!