Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 17 éves...

Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy pálinkát igyon?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 20:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Meg, amíg a felügyeletem alatt issza.
2015. szept. 25. 22:57
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy 1-2-3 feles néha, vagy napi 1 üveg.

Néha pár kupicával persze hogy engedném, nekem is engedték, kis mennyiségben még jót is tesz.

Ha minden nap be akarna tőle rúgni, azt nyilván nem engedném.

2015. szept. 25. 23:26
 23/32 anonim ***** válasza:
69%
Illetve amit fontos hozzáteni a ha discoban issza az az,hogy rengetegen vannak akik egész este csak söröznek,boroznak,pezsgőznek,somersbyznek... Ők azok akik a pia ízéért,a hangulatért isznak.. Aki emellé pálinkázik az nem azért issza mert ízlik neki (szerintem nem finom a pálinka) hanem azért,hogy minnél hamarabb berugjon.. Szóval én életembe nem láttam még olyat,hogy valaki a discoba csak 1 pálinkát igyon... A pálinka kb arra jó,hogy iszol 4-5 sört, pár jagert,metaxát,whiskeyt +3-4 pálinkát és akkor tajt részeg leszel...Szóval aki pálinkázik az azért issza,hogy a lehető leggyorsabban érezze a hatását/berugjon... És hozzájön még az,hogy 1 pálinka már bőven elég,hogy ne vezethessen autót hazafele vagy motort, de ha csak gyalog megy haza és a rendőrnek ge@i napja van,már a szonda is kimutatja... Arra pedig még kevés,hogy jólérezze magát tőle.
2015. szept. 26. 00:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
ma 00:01 csak azért, mert szerinted nem finom, még van aki szerint az... Én buliban általában sört iszogatok, mellé néha pálinkát. Sose hánytam még piától, és négykézláb se mentem még haza :D A JÓ pálinka igenis tud finom lenni, itthon is az ízéért szeretjük inni néhanapján. Nem véletlenül nem a szomszéd gumipapucs-pálinkáját toljuk, hanem veszünk vagy főzetünk minőségit, aminek gyümölcsíze van.
2015. szept. 26. 13:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Melyik 17 éves kér erre engedélyt? :DDD

Amúgy, ha megkérdezné, akkor engedném, de úgysem fogja.

17 évesen már majdnem felnőtt, nyilván nem kell minden hétvégén seggrészegre innia magát, de néha-néha semmi baj nincs azzal, ha becsiccsent egy kicsit. :)

2015. szept. 26. 14:24
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Csak pityu az alkohol pontosan az a baj, mint a cigivel. Rohadt nehéz a mértéket megtartani és ha elkezded általában túlzásba is viszed.

Persze roboghatsz a kis fantáziavonatodon a fellegek között, hogy te milyen egyszerű is mértékletesen inni állandóan, de hát ezt mindannyian tudjuk, tényszerű és bizonyított, hogy baromság.

2015. szept. 26. 15:13
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:13

Az ismerőseim 90%-a sok éve mértékkel iszik. A maradék 10 meg egyáltalán nem.

Nem atomfizika azért, hogy igyál de mégse rúgj be :D Szüleim 20 éve legalább úgy vannak, hogy isznak napi 1-2 sört. Ennyi év alatt ez nem lett több. Nem nagy tudomány kettőig számolni 20 helyett :D

2015. szept. 26. 17:36
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem reprezentatív a te 10-es halmazod.

Én is írhatnám, az én ismerőseim pedig ha isznak, annak általában robot üzemmód a vége, de nem írom, felejtsd is el, mert éppen annyira reprezentatív, mint a tied.

Én nem az ismerőseimből indulok ki, hanem pl. Zacher bácsi elbeszélései nyomán.

Te meg szerintem alapból tompán érzékeled ezt, ah szüleid tkp. állandóan be vannak kicsit csípve.

Nem álszenteskedés, az én egyik szülőm is sokáig megitta azt a napi két üveget, örülök, hogy nem folytatta, van differencia.

2015. szept. 26. 17:39
 29/32 anonim ***** válasza:
Együtt a család, mindenki iszik egy felest vacsora előtt, mert valamit ünneplünk, minden további nélkül. Az, hogy magától mennyit iszik, az már engem annyiban érint, hogy hogy sikerült felnevelni. Kudarc esetén hullarészeg lesz minden hétvégén, siker esetén pedig tudja, hol vannak a határai.
2015. szept. 27. 00:04
 30/32 anonim ***** válasza:

ma 00:04

Evés UTÁN sokkal jobban esik a pálinka, mint előtte! :D

2015. szept. 27. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!